• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik bakmaya bile gidemiyorum

Tazeportakal

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2023
293
264
18
Haziran ayında evleneceğim ama ben gidip gelinlik bile bakmak denemek istemiyorum çarşıda geçerken vitrinde gelinlikler görüyorum hep inanılmaz derin v yaka dekolteli gelinlikler var.Bu tarz gelinliklerin altına sütyen giyebileceğimi sanmıyorum çünkü transparan detaylar var. Hem bu kadar açık bir gelinlik giyip kendimi teşhir etmek istemiyorum hem de bunu giyebilecek kadar göğsüm yok. Gelinliğin içine push up dikilse bile hoş durmayacağım. Çok mutsuzum dün gece biraz araştırdım neredeyse ağlayacaktım...
Dekoltesi olmayan kapalı gelinlikler de gözüme pek hoş gelmiyor demode gibi duruyor sanki ne yapacağım ben hiç gelinlik giymek istemiyorum

Beğendiğiniz modelde bir gelinliği ufak dokunuslarla halledebilirsiniz bence.

Haziran ayında evleneceğim ama ben gidip gelinlik bile bakmak denemek istemiyorum çarşıda geçerken vitrinde gelinlikler görüyorum hep inanılmaz derin v yaka dekolteli gelinlikler var.Bu tarz gelinliklerin altına sütyen giyebileceğimi sanmıyorum çünkü transparan detaylar var. Hem bu kadar açık bir gelinlik giyip kendimi teşhir etmek istemiyorum hem de bunu giyebilecek kadar göğsüm yok. Gelinliğin içine push up dikilse bile hoş durmayacağım. Çok mutsuzum dün gece biraz araştırdım neredeyse ağlayacaktım...
Dekoltesi olmayan kapalı gelinlikler de gözüme pek hoş gelmiyor demode gibi duruyor sanki ne yapacağım ben hiç gelinlik giymek istemiyorum
Konu sahibi , gelınlık diktirmeyi düşünmez misin ?

Böyle bir sebepten ağlanır mı çocuk musunuz? Herkese uygun gelinlik modeli var. Neon turuncu gelinlik bile var. Zaten gelinlikçiye gittiğinizde beğenmediğiniz kısımları tadilat yapıyorlar veya istediğiniz modeli dikiyolar. Gelinlikçilere gidip çözüm aramak yerine kafanızda sorunu büyütmüşsünüz

Nerde oturuyorsunuz bilmiyorum ama yakın çevredeki illere falan gitme imkanınız varsa gidin , bazı yerlerde moda dışı gelinliklerde olabilir veyahut kendinize uygun gelinlik diktirebilirsiniz kafanızda belirli bir model varsa

Nerde oturuyorsunuz bilmiyorum ama yakın çevredeki illere falan gitme imkanınız varsa gidin , bazı yerlerde moda dışı gelinliklerde olabilir veyahut kendinize uygun gelinlik diktirebilirsiniz kafanızda belirli bir model varsa
Hayır kafamda bir model yok bütçem çok fazla yok o yüzden dikim işine girmeye çekiniyorum

Hayır kafamda bir model yok bütçem çok fazla yok o yüzden dikim işine girmeye çekiniyorum
Ama illaki begenebilcegin fazla transparan olmayan V yaka olmayan gelinliklerde mevcuttur , değilse bile bazı yerlerin internet sitesi ve katologundan beğenip Haziran ayına kadar getirttirebilirsin

Yani sadece vitrinlerde görüp de böyle dusunmek olur mu.? Transparan olmayan dekoltesi derin olmayan ölçülü açıklıkta olup gayet guzel gelinliklerde var.Ayrica istedgnz sekilde dikim yapanlarda var niye bukadar dert ariyorsunuz kendinize .
Baktığım belli başlı mağazalarda pek ölçülü gelinlik göremedim(oleg cassini) beğendiğim gelinlikler oluyor ama dekoltesine odaklanınca hemen vazgeçiyorum. Bütçemiz çok fazla yok o yüzden özel dikime bulaşmak istemiyorum hazır gelinliklerdrn çok daha pahalı olmaz mı

Biraz da olsa beğendiğiniz bir model varsa onu tadilat yaptirabilirsiniz. Ben mesela uzun kollu tesettür gelinliğin işlemesini çok beğenmiştim ve kolları sıfır kestirip yakayı da az actirdim tam gönlüme göre oldu. İsteyene alternatif çok

Back