• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Ayakkabısı gelinlik ayakkabısı

sumak85

Nirvana
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2010
3.288
3.506
698
kızlar merhaba. ortada nişan,düğün falan yok ama ben bugün bu ayakkabıyı gördüm bayıldım sizlerlede paylasmak istiyorum.sizce nasıl?

5563.jpg

Iclalcim sevimli ve kibar bir babet gercekten. Insallah hayirlisi ile bundan daha guzelini giyersin en mutlu gununde..

boyun çok uzunsa hoş bi ayakkabı ama biraz topuğu olan bi ayakkabı tercih ederdim,kısa olduğumdan deil:roflol: daha şık durduğu için

Iclalcim sevimli ve kibar bir babet gercekten. Insallah hayirlisi ile bundan daha guzelini giyersin en mutlu gununde..
çok teşekkür ederim canım iyi dileklerin için.amin inş en yakın zamanda giyerim gelinliğimide ayakkabısınıda:asigim:

boyun çok uzunsa hoş bi ayakkabı ama biraz topuğu olan bi ayakkabı tercih ederdim,kısa olduğumdan deil:roflol: daha şık durduğu için

canım ben babet tercih etmek zorundayım cünkü erkek arkadaşımla boyumuz aynıkaydirigubbakcemile3 .gelinde damattan uzun olunca pek hosuma gitmiyor benim gözü tırmalıyor gibi geliyor bana. o yüzden elimden geldigi kadar kısa görünmeye çalışacağım.yerimseniben.yoksa topuklu cidden hos duruyor.

cookkk guzel bı babetmıs tam aradıgım gıbı nerden bulabılırım acaba aynısından

kızlar merhaba bugün gittim ve ayakkabıyı aldım .bilmiyorum hayırlısı artık ilk nerde giymek kısmet olur ama cok tatlı ya yakından daha hos duruyor.

Back