- 13 Nisan 2013
- 37
- 0
- 96
- Konu Sahibi Astara vista
-
Canım ankaradaym ve kendime özel diktirdiğim gelinliğim var sade hoş yolliym bak istersenMerhaba kızlar, 2015 yazında düğünüm olacak. Çok para vermek istemediğim için 2. el arıyorum. Ankara'dan gelinliğini satmak ya da kiralamak isteyenler varsa değerlendirebilirim. Özele ya da buraya fotoğraf atabilirsiniz. Aklımda tam istediğim bir model yok ama genel olarak modern ve sade modelleri beğeniyorum. Şimdiden tşklr.
canm bende de var istediğin özelliklerde ama ne kadar verebileceksin canm ona göre istersen foto atayım:) ankarada değilim ama yakın eskişehirde yasıyorum..Teşekkürler canım, açık ve 38 beden arıyorum.
tamam atıyorum fotoCanım bi bakayım da gelinliğe göre rakam biceyim. Henüz beğendiğim bir model çıkmadı maalesef
Merhaba kızlar, 2015 yazında düğünüm olacak. Çok para vermek istemediğim için 2. el arıyorum. Ankara'dan gelinliğini satmak ya da kiralamak isteyenler varsa değerlendirebilirim. Özele ya da buraya fotoğraf atabilirsiniz. Aklımda tam istediğim bir model yok ama genel olarak modern ve sade modelleri beğeniyorum. Şimdiden tşklr.
2,5 ay önce evlendim gelinliğimi yer sıkıntısı yüzünden satmak istiyorum ilğilenirsen resim atabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?