Gelinlik Arıyorum

Astara vista

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2013
37
0
96
Merhaba kızlar, 2015 yazında düğünüm olacak. Çok para vermek istemediğim için 2. el arıyorum. Ankara'dan gelinliğini satmak ya da kiralamak isteyenler varsa değerlendirebilirim. Özele ya da buraya fotoğraf atabilirsiniz. Aklımda tam istediğim bir model yok ama genel olarak modern ve sade modelleri beğeniyorum. Şimdiden tşklr.

Canım ankaradaym ve kendime özel diktirdiğim gelinliğim var sade hoş yolliym bak istersen

canm gelinlik bu aysira moda evinden almıştım 1900tlye.. benm çok net bi resmimi bulamadım bitane var ondan da üstü görünüyo işte diğerini de sitesindden aldım canm ..

duvağı orjinaldır onu da göstereyim.. kafaya taraklı tokayla takılıyor üzeri taşlı çok hoş duruyor ..
kollara takılan yerlerde de taşlarla bezeli lastikler var 2parca duvak..

bende az önce yazdım siteye.. yalnız 36 beden zayıflanıyor genelde düşünürsen foto atayım

merhaba, ben de 2015 geliniyim düğünüm temmuz da olacak.şimdi dikiliyor gelinlik.eğer modeli beğenirseniz anlaşırsak falan birlikte kullanabiliriz :)

http://www.hennagelinlik.com/2014-Gelinlik-Modelleri/Gelinlik/HGB0138/1/116 modeli bu canım

2,5 ay önce evlendim gelinliğimi yer sıkıntısı yüzünden satmak istiyorum ilğilenirsen resim atabilirim

Benim gelinliğim de böyle:) satarım ilerde diyordum da, görünce mesajını göndereyim dedim. Olursa eğer Bursa'daym ama ailem Ankara'da gelip gidiyorum arada , götürürüm giderken problem değil.

Mrb.lar bende gelinligmi ve nisanligmi satmayi dusunuyrum.özel tasarım diktirdm.3 saat giyildi baya pahali diktirdim fakat suan satmak istiyorum.duwagi cicegi taci kurdelesinide wericem.dusunursen foto atayim arkadasım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…