- Konu Sahibi kudretkartalci
Arkadaşlar eylül de kısmet olursa evlenicem 1 gün için eşime gelinlik konusunda yük olmak istemiyorum..Uzun duvaklı kuyrugu uzun güzel bir gelinlik arıyorummmmmmm.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar eylül de kısmet olursa evlenicem 1 gün için eşime gelinlik konusunda yük olmak istemiyorum..Uzun duvaklı kuyrugu uzun güzel bir gelinlik arıyorummmmmmm.
36 giyiyorum ben prenses model düşünmüyorum ama hareketli olsun güzel olsun işte :))))) kudretkartalci@hotmail.com adresine resimlerini at istersen bi bakayımmrb ben de gelinligimi satmayi dusunuordum, nasil bisey ariosun?ve bedenin kac? ben biraz zayif bir gelindm de:)
36 giyiyorum ben prenses model düşünmüyorum ama hareketli olsun güzel olsun işte :))))) kudretkartalci@hotmail.com adresine resimlerini at istersen bi bakayım
evet tatlım ben açığım ama yaptırılabilir sanki bilemiyorumoo supper ben de 36 bedenm:)
gelinligim ozel dikim, inci dantelli, klas bi model begenmeyecegini sanmam ancak turbanli, sen acik misin? gerci actirilabilir belki de ama bilmiyorum...
pc de foto yok baska yerden bulmaya calisiorum, yollarim en kisa zamanda
evet tatlım ben açığım ama yaptırılabilir sanki bilemiyorum
tatlım aklımda belli bir fiyat yok sen resimleri gönder bi bakayım başka arkadaşlardan da bekliyorumolabilir belki... bi de dusundugun fiyat araligi nedir?
tatlım aklımda belli bir fiyat yok sen resimleri gönder bi bakayım başka arkadaşlardan da bekliyorum
36 giyiyorum ben prenses model düşünmüyorum ama hareketli olsun güzel olsun işte :))))) kudretkartalci@hotmail.com adresine resimlerini at istersen bi bakayım
Canım düğün tarihin 13 eylül sonrasıysa eğer bir düşün derim çünkü bende satmayı planlıyorum gelinliğimi.İzmirin altını üstüne getirdikten sonra yerli gelinliklerde aradığım kaliteyi ,işçilik ve farklı detaylar bulamadım.Biraz ayrıntıcı bir insan olmanın sonucu olarak ithal gelinlik deneyince aradığımı buldum. Enzoani markasının Habika model gelinliğini aldım.Nasip olursa 13 eylül de giyicem ve dolap beklemesindense koleksiyonun modası geçmeden satmayı düşünüyorum.
Askılı ve askısız kullanım tercihine kalmış.Gelinliğin patentli bir korsaj yapısı var.Dize kadar uzanan çıta yapısı dümdüz ve dik bir görüntüye kavuşmayı sağlıyor.üst bedeni çevreleyen farklı bir lastikli korsaj içerden çengelleniyor.Gelinliğin sırtı kapanmasada üstünden düşmesi kayması gibi bir ihtimal yok.Şifon tül asimetrik drapeler arası üç boyutlu dantel kullanılmış.İnce kumaş dokusu kesinlikle çok zarif bir görüntü sağlıyo.
Eki Görüntüle 1204816 Eki Görüntüle 1204817
Eki Görüntüle 1204818 Eki Görüntüle 1204819
kiralamayı düşünmüyorum teşekkürlerKiralamayı düşünürseniz kıraya verebilirim. Tertemiz duruyor. Eger düşünürseniz foto eklerim. Ust taraf dantel alt taraf Cook kabarık degil, 2 şerit dantel var. Hem kısa hem uzun duvagi var. Ozel bi moda evinde ozel tasarim. 600 tl kira, temizlik size ait.