Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
valla bende var cokda sık ama straplez
nişanlın fikrini değiştirir yada üstüne tül şal alırım dersen resimlerden yollarım
hayırlı olsun,
nişanlına selam söyle:))))
straplez giysende duvak kapatıyorrrrrrrrrrr
Hadi hatunlar çıkartın cicilerinizi tatil bölümüne yazdım bile spa otel diye :lepi:
straplez benim için pek mümkün değil hatta askılı bile mümkün değil ama arkadaş için eklerseniz aslında kendi dantelinden bolerosu varsa ve sizede zahmet olmazsa görmek isterim.
Zehra arkadaşım ayakkabıcı bana beyaz platform topuklu ayakkabılardan ucuza alıcak
normalde platform topuk beyaz ayakkabılar 150 250 TL arkadaşım maksimum 60 TL ye alıcak sende istermisin. Yanlız tek sorun iki model seçeneği var.
gelinlik arayan kızlar bedeninizi istediğiniz modeli yazın ben size istediğiniz gelinliği uygun fiyata bulurum.hem de hiç kullanılmamış.süper modeller.
gelinlik arayan kızlar bedeninizi istediğiniz modeli yazın ben size istediğiniz gelinliği uygun fiyata bulurum.hem de hiç kullanılmamış.süper modeller.