• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelin İç Giyim Gelinlik altına büstiyer????

patsizcan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2012
788
2
46
Diğer
Arkadaşlar bugün gelinlik bakmaya gittim ve arkadaşımın tavsiye ettiği ilk gelinlikçide karar kıldım..Haftaya da ilk provamı alacak..Gelirken Yeni İnci marka büstiyer takımı al dedi..
Baktım her markaya ve bana biraz pahalı geldi..Tecrübeli arkadaşlara soruyorum acaba daha uygun bir model mi alsam yoksa kadının dediği markayı mı alsam? Ama o marka da hoştu yanii dantelli falan..Bir de jartiyeri rahatsız ediyor mu düğün anında???

ben leyla diye bi marka aldım, ilk defa duydum ama hem iç çamaşırcıdaki kadın hem de terzim bu markayı tavsiye edince bir bildikleri vardır diyerek aldım. iyi mi kötü mü bilmiyorum valla zaten korsenin iyisi kötüsü nasıl olur onu da bilmiyorum :D

bu arada limangoda kom büstiyer 50 lira çok uygun geldi bana bedenine uyan varsa bi baksın derim

http://www.limango.com.tr/shop/detail/index.php?show=1373244

Aslında orkide markası da var. Fiyatlarıda çok pahalı değil. Ama çeşit istiyorsan pierre cardin tavsiye edebilirim. Dagi de birkaç model yapmış.

DAGİ NBB LE JARDİN. BUNLAR KULLANIŞLI VE UYGUN FİYATLI MARKALATR.HEP SİNİ BULABİLECEĞİN Bİ SİTE BİLYORUM FİYATLLARI DA PİYASADAN UYGUN BENCE Bİ BAKMALISIN

www.................

kızlar sizce gelinliğin altına illa beyaz jartiyer mi giymeli ve bu jartiyerin boyu hafif diz üstü mü olmalı yoksa iç çamaşırının ltına dek mi olmalı?

Back