E
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gelinlik Ayakkabısı Gelinlik altına beyaz babet olur mu sizce?
- Konu Sahibi Sinay
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı? W
Wildosh
Ziyaretçi
canım öncelikle hayırlı olsun.. :içelim:
Şöyle bir babete istediğin şekilde taş işleterek belki istediğin modele ulaşabilirsin, ama biraz daha araştırırsan daha güzellerini bulabilirsin hatta kendi gelinlik kumaşından babet yaptır tam bir takım olsun yerimseniben
Şöyle bir babete istediğin şekilde taş işleterek belki istediğin modele ulaşabilirsin, ama biraz daha araştırırsan daha güzellerini bulabilirsin hatta kendi gelinlik kumaşından babet yaptır tam bir takım olsun yerimseniben
Eklentiler
low - Google Görsel Arama
ıncele istersen :)
ıncele istersen :)
Ben düğünümde bembeyaz converse giymiştim eşimde siyah giymişti, çok güzel olmuştu a.s.
ooo süper yapmissiniz ..bende cok convers giymek istedim ama benim boyum1.60 esimde 1.80 oldugu icin mecbur topuklu giydm
benimde bir tane babet önerim var..bu babetin bilekten kurdeleli bir modeli daha var ama onu bulamadım...
http://img37.imageshack.us/img37/8117/touchupsmolly.jpg
http://img37.imageshack.us/img37/8117/touchupsmolly.jpg
W
Wildosh
Ziyaretçi
Arkadaşlar uzun zamandır kafamı tırmalayan bi soru ben düğünde ne giycem? nişanlım benden 3 cm uzun normal hayatta bi sorun yok zaten topukluyu sevmeyen biriyim converse,babet ve spor ayakkabıyla günlük gezintimi bitiriyorum ama düğünde ne yapacağımı bilmiyorum benim 1.72 boyum nişanlım ise 1.75 kır düğünü falan yapacak olsaydım bu kadar düşünmeyecektim ama salon düğünü yapacağız ve pırıltılı bir gelinlik düşünüyorum onun altına nasıl birşey giyeceğimi bilmiyorum nişanlımdan uzun olmak istemiyorum:1no2: benim gibi eşiyle fazla boy farkı olmayan evli bayanlar fikirlerinize ihtiyacım ???:uhm:
Canım hayırlı olsun..
Sana önerim gelin ayakkabılarınıda gelinliğin gibi özel ısmarlama yaptır.Senin isteklerin doğrultusunda yaptırırsan hem sana özel bir gelin ayakkabın olur,hemde kimseyle aynı ayakabıyı giymemiş olursunopuyorumnanaktan mutluluklar
Arkadaşlar uzun zamandır kafamı tırmalayan bi soru ben düğünde ne giycem? nişanlım benden 3 cm uzun normal hayatta bi sorun yok zaten topukluyu sevmeyen biriyim converse,babet ve spor ayakkabıyla günlük gezintimi bitiriyorum ama düğünde ne yapacağımı bilmiyorum benim 1.72 boyum nişanlım ise 1.75 kır düğünü falan yapacak olsaydım bu kadar düşünmeyecektim ama salon düğünü yapacağız ve pırıltılı bir gelinlik düşünüyorum onun altına nasıl birşey giyeceğimi bilmiyorum nişanlımdan uzun olmak istemiyorum:1no2: benim gibi eşiyle fazla boy farkı olmayan evli bayanlar fikirlerinize ihtiyacım ???:uhm:
ben daha düğün falan ufuktaa görünmemesine rağmen spor ayakkabı giymeyi düşünüyorum... turuncu olmasını istiyorum... normalde kurallar uyan bi insan olarak ben bunu düşünüyorsam senin şık bir babet giymen hem rahatlığın açısından hem de ayaklarının şişmemesi açısından çok güzel bir fikir bence.....sengözlerimebaksanab
canlarım bu ayakkabı nerden markası nedir ?
bileniniz varmı?
bence bu ayakkabı vereliniortak
ben daha önce bi dergide görmüştüm.. eskiden gelinliklerde kullanılan güzel danteller yada perdeler vardı.. çok şıkır şıkır.. siyah bir ayakkabıyı onla kaptmışlardı ve çok şık olmuştu.. sade bir beyaz babet alırsanız sizde yapabilirsiniz.. zaten kumaşı ayakkabıya göre yapıştırıyorsunuz.. o kadar kolay
unutmadan bence şık bi lame babet çok güzel olur..
geçen sene polarisde de vardı bu model.. hiç fena olmasada daha şıkır şıkırını bulabilrsiniz gibime geliyor...
bu güzel