arkadaşlar konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum ama size sorum olcak sizce gelinlik alınmalı mı yoksa kiralanmalı mı bence hem alınmalı diyorum sonuçta birkere hemde çok gereksi görüyorum bide koca yer lazım onu saklamak için gelinliğini almayan arkadaşlar yıllar sonra dediniz mi keşke alsaydım diye fikirlerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim
arkadaşlar konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum ama size sorum olcak sizce gelinlik alınmalı mı yoksa kiralanmalı mı bence hem alınmalı diyorum sonuçta birkere hemde çok gereksi görüyorum bide koca yer lazım onu saklamak için gelinliğini almayan arkadaşlar yıllar sonra dediniz mi keşke alsaydım diye fikirlerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim
ben kiraladım ben evlenirken arada 300 tl kadar fark söylediler az para değil ama tabi arada çok az fark yoksa alınabilir düğün günü birşey anlamadım sonrada gelinliği verdik doyamadım gelinliğime :gitme:
tabi saklaması var bide ilerki yıllarda giyilmesi zorlaşır
zevkime göre diktiriyorum saklıcam elbette beğenen biri olucaktır verirm giysin geri alırım saklarım ama kiralamam insan doyamaz gibi geliyor bana birde bizde geleenek olmuş annem saklıyo ablam saklıyo bnde saklıcam inş sağlık mutluluk şans getirir