• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri gelinlik alınmalı mı kiralanmalı mı

hokabaz21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2009
200
0
96
35
Balıkesir
arkadaşlar konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum ama size sorum olcak sizce gelinlik alınmalı mı yoksa kiralanmalı mı bence hem alınmalı diyorum sonuçta birkere hemde çok gereksi görüyorum bide koca yer lazım onu saklamak için gelinliğini almayan arkadaşlar yıllar sonra dediniz mi keşke alsaydım diye fikirlerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim

arkadaşlar konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum ama size sorum olcak sizce gelinlik alınmalı mı yoksa kiralanmalı mı bence hem alınmalı diyorum sonuçta birkere hemde çok gereksi görüyorum bide koca yer lazım onu saklamak için gelinliğini almayan arkadaşlar yıllar sonra dediniz mi keşke alsaydım diye fikirlerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim

ben kiraladım ben evlenirken arada 300 tl kadar fark söylediler az para değil ama tabi arada çok az fark yoksa alınabilir düğün günü birşey anlamadım sonrada gelinliği verdik doyamadım gelinliğime :gitme:
tabi saklaması var bide ilerki yıllarda giyilmesi zorlaşır :delphin:

Bence alınmalı yaa bi şekilde saklanır sonuçta o benim en özel günümün en özel hatıralarından biri sonuçta dimi :)

zevkime göre diktiriyorum saklıcam elbette beğenen biri olucaktır verirm giysin geri alırım saklarım ama kiralamam insan doyamaz gibi geliyor bana birde bizde geleenek olmuş annem saklıyo ablam saklıyo bnde saklıcam inş sağlık mutluluk şans getirir:nazar:

ya tabi bi yönden maddi durumu iyi olmayanlar icin bir sefer giyecegim ne diye o kadar para vereyim diyor insan

ama diger yandan bir kere evleniyor insan...

ben satin alirim diye düsünüyorum Rabbim kötü durumda birakmazsa...

Bende almak isterim.. İlerde çoluğum çocuğum olursa onlara gösteririm hatta gelinime bile verebilirim tabii beğenirsee opuyorumnanaktan

çoğu gelinliğin almak ile kiralamak arasındaki fark 200 300 tl bişi yani fark azsa niye kiralansın ki alınmalı bence ben aldım:nazar:opuyorumnanaktan:nazar:

Takıntı olmamalı bu ama imkan varsa almak tabiki daha mantıklı.

arada fiyat olarak az farksa alınmalı ama ben satın almak istiyorum,yer kaplar ama yinede gelinliğimi evimde görmek daha güzel olur

Back