Gelinlik Modelleri gelinliğinizin içinde rahat mısınız?

elagam

Beraber büyüyoruz kızım; )
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2010
3.490
125
113
merhaba arkadaşlar...
Allah nasip ederse 1 ay sonra düğünüm var.
gelinliğimi kışın diktirmiştim.
konumda var hatta,gelinliğimi paylaştım.
sorun şu ki az evvel gelinliğimi bir deneyeyim dedim,çünkü kıştan bu yana zayıfladım ister istemez...
gelinliğin içinde durduğum maksimum 15 dk dır ama inanın öyle bunaldım,terledimki...
hatta annemede dedim,15 dk da böyle ise,ben tüm gün ne yapacağım diye
sabredeceksin dedi.
kışın havalar soğuktu haliyle provalarda hiç sıkıntı çekmiyordum.
ama yaz geliyor ve havalar çok sıcak..
sizde aynı durumda mısınız?
ben kara kara düşünüyorum şimdiden: (
bunun bir çözümü yok mudur acaba...?

benimkide canımı alacak gibiydi ama öyle olması iyi sıkıntı yaşamazsın giydike genişliyor :

düğün günü heyecan ve gerginlikten hiç algılamıyorsunuz merak etmeyin. benimki de beni provalarda çok bunaltırdı ama düğünde hissetmedim. sadece, arabaya binmek bir işkenceydi...

benimkide canımı alacak gibiydi ama öyle olması iyi sıkıntı yaşamazsın giydike genişliyor :

düğün günü heyecan ve gerginlikten hiç algılamıyorsunuz merak etmeyin. benimki de beni provalarda çok bunaltırdı ama düğünde hissetmedim. sadece, arabaya binmek bir işkenceydi...

inanın içindeyken ağlamak geldi içimden...
en güzel günümde,sıkıntı içinde olmak düşüncesi kötü gerçekten.
her güzelliğin bir zorluğu vardır,elbetteki bunu çekeceğim...
stres bastırır mı o rahatsızlığı bilmiyorum.
sanki birileri beni boğuyormuş gibiydi: )

geçer geçer sen başka şeylerin sıkıntısına dalcan onu bile ruhun duymuyacak :)))

şimdiden hayırlı olsun tatlım. rabbim bir ömür boyu mutlu olabilmeyi nasip etsin...

benim gelinliğim de göğüs kısmından cok sıkıyordu. düğün öncesi napcam napcam diyordum inan düğünü hatırlamıyorum oynamya tepinmeye baslayınca unutup gidiyor zaten amaan bak üzerinden 1,5 yıl bile geçti :))

ne güzel canım: ))
Allah mesut etsin bir ömür,hayırlısıyla bebeğini kucağına almaya nasip etsin: )
umarım öyle olur,yoksa işim zor: ))

aynı konudan bende muzdaripim canım. provalarda bile zor durdum içinde tesettürlü gelinlik olunca insan daha da sıkılıyor.. tek derdimiz bu olsun canım ya ... şimdiden mutluluklar

tesetturlu oldugu icin mi sıkti sizi yoksa bedeni sarisinda bir sorun var? valla benim gelinligim hic oyle bunaltmadi beni ki mersin sicaginda haziranda oldu dugunumuz. askilari oldugu icin dusme koltuk altimi kesme vs sorunu olmadi. ben sadece gobegimi surekli icime cekmeye caliisyordum o bunaltti biraz evet bir de arabaya binmek hakikaten zor yahu 50 kat tulu topluyosun bi kucak oluyor, sigmiyor arabaya sonra :))

Bende provalarda 10dk zor sabrederdim, bütün vücudumdan ter boşanırdı vee kara kara haziran sıcağında bütün gün nasıl geziceğimi düşünürdüm, ama düğün günü bi başka oluyor... Ne gelinliğin ağırlığını hissediyo insan ne de sıkı olmasını rüya gibi geliyor ve geçiyor, bunları hiç kafana takma ve tadını çıkar...
bak benim de bidaha gelinliğimi giyesim geldi

aynı konudan bende muzdaripim canım. provalarda bile zor durdum içinde tesettürlü gelinlik olunca insan daha da sıkılıyor.. tek derdimiz bu olsun canım ya ... şimdiden mutluluklar
aynen..gelinlik tesettürlü olduğundan sanırım.sıkacağım dişimi mecburen :26:
çok teşekkür ederim

bedeni sarışında hiç bir sorun yok,üzerime göre dikildi zaten,kaldı ki zayıfladığım için,belin simit kısmı bol bile geliyor.tesettürlü gelinlik olduğu için muhtemelen çünkü kollar omuz vücudu tamamen sarıyor,koltuk altı en terlemeye müsait bölge bilirsiniz,bu nedenle içinde çok daralıyorum.bide gelinlik ağır bayağıonunda etkisi vardır muhakkak...
araba işini dşünemiyorum bile bi an hayal ettimde durumunu: )
göbek mecburen çekeceğim bende.aslında belim incedir fakat düğün günü regli olacağım için haliyle o dönemin getirdiği bi şişkinlik olur: (

Tesettürlü değilseniz şunlara bir bakın derim, gerçi gelinlik alınmış ama ayarlanabilir bence daha 1 ay varmış.

https://www.google.com.tr/search?hl...urce=og&sa=N&tab=wi&ei=n4KcT9OHBsndtAa1lLShAQ

tesettürlüyüm ben.o yüzden bu duruma pek çözüm yok sanırım,içimede klima takılamayacığna göre: D

gerçekten mi tuğba?
dünden beri düşünüyorum,nasıl duracağım tüm gün o gelinliğin içinde diye..
hemde haziran ayı yaaa: (
inşallah dediğin gibi olurda,hissetmem :26:

kızlar birde sorum olacak size,yeni konu açmak istemedim;
benim gelinliğim kışın dikilmişti.şimdi zayıfladım biraz,beli bol geliyor,çok değil ama daraltmaya müsait derecede.
muhtemelen bu 1 ay içinde 1 2 kilo daha veririm,koşturmaca,stresten.
şu da var ki,düğün günümde adet olacağım,3.günü olacak.
malum o günlerde bi şişkinlik oluyor vücutta.
sizce daralttırmalımıyım?

Gelinliğin nasıl arkadan fermuarlı mı?Eğer fermuarlı ise daralttırsan iyi olur...Ama arkadan bağlamalı ise ipleri sıkarak halledebilirsin...Benim gelinliğim yapılırken terzim eğer zayıflar isen 15 gün önce getir daraltalım demişti.

sen çözüm bulabilirsin yine daraltarak :)) ben gene stresten kilo alınır mı bilmem ama iştahım çok açıldı ya durduramıyorum kendimi çok yiyorum kilo alıcam diye çok korkuyorum :26:

ay kizlar dugunum ruya gibi geldi gecti bisey anlamadim elbisem rahatsi etti ama hissetmedim diyosunuz ya valla gipta ediyorum. tum dugun akisini ben organize ettigim icin ben baya bi gergindim etrafimda olan biten her seyi ben kontrol etmeye calisiyodum. cok sukur cogu sey sorunsuz atlatildi ama o kontrol tutkumdan kurtulup tadini cikaramadim. allahtan dugun mekanindaki bizimle ilgilenen adam cok ustaydi isinde, yuzumdeki en kucuk bi memnuniyetsizligi gorup yanima geldi, cozmeye calisti falan..
neyse dugunun sonlarina dogru cicegimi attiktan sonra ben amaann bea dedim, cikardim ayakkabilarimi falan atladim dans pistine. yani son 1 saat falan dugunden zevk alabildim.

sen çözüm bulabilirsin yine daraltarak :)) ben gene stresten kilo alınır mı bilmem ama iştahım çok açıldı ya durduramıyorum kendimi çok yiyorum kilo alıcam diye çok korkuyorum :26:

işte kızlar daraltsam olabilir aslında ama adet günüme denk geleceği için,u seferde onun şişkinliği içinde patlamayayım gelinliğin içinde
xxmutluxx gelinliğimde gizli fermuar var evet.

ne güzel Allah bir ömür mutlu etsin.senin gibi diyenler çoğaldı,umarım bende hiç takmadan geçirebilirim düğünü

düğün günü yaşadığın heyecandan o aklına bile gelmeyecek inan ki sadece kuaförde filan biraz hissedersin sonra resin salon derken bi bakarsın bitmiş

walla tatlım benimde 2. prova gelinlik hemen hemen bitmiş gibi 23 haziranda alıcam ama çok ağır ya aşağı doğru çok ağırlık var sırf dantel olduğu içinmiş napıcam bilmem ama çok güzel olmuş dantelin zarifliği işteee ALLAH yardımcımız olsun cnmm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…