• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri gelinliğinizi düğünden sonra ne yapacaksınız???

flamingo2754

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2009
470
7
96
Muğla
hep merak etmişimdir. gelinliğinizi yıllarca saklayacak mısınız.birine mi verceksiniz.
ben kızım veya gelinim için saklamayı düşünüyorum.tabi begenirlerse :)

bende bi zamnlar öle düşünüyordum . .kızım giyer Vs.ama zman o kadar çabuk ilerliyoki.zamn geçtikçe insanın fikirleride değişiyor.geçen sene aldığımız kıyafeti bu sene begenmiyoruz.bence kızın evlenme çağna gelinceye kadar bu gelinlikler tarih olucak.daha değişik şeyler çıkıcak haliyle oda giymeye yanaşmıcak . :bbo: sırf böyle düşündüğüm için gelinliğimi kiraladm .alıp evde boş boşuna yer kaplıcaktı

bende saklıyorum belki kızım begenmez o zman giyinmez ama benim için cok özel bir günün hatırası diye saklıyorumm....

okadar özenerek diktiriyorum ki... yillar sonrasi icin konusamam ama suan icin söylebilecegim kimseye vermeye kiyamam. Yillarca gelin olmanin hayalini kurdum allah izin verirse kabul olacak hayalim.. bencil mi davraniyorum bilmiyorum ama kimsenin üstünde görmeye tahmül edemem. En azindan suan ki fikrim. Annemin gelinligi duruyor ilk gördügümde ne heyecanlanmistim. Saklamak istiyorum.

Ben de gelinliğimi saklamayı düşünüyorum. kızım belki kendi gelinliğini giyer çünkü onun da hayalleri olacak gelinlikle ilgili ama bir hoşluk olarak kına da falan bir ara giyebilir bence hoş bir ayrıntı olabilir. tabii bu benim fikrim en iyisini gelecekteki kızım bilir :)

Ben de gelinliğimi saklamayı düşünüyorum. kızım belki kendi gelinliğini giyer çünkü onun da hayalleri olacak gelinlikle ilgili ama bir hoşluk olarak kına da falan bir ara giyebilir bence hoş bir ayrıntı olabilir. tabii bu benim fikrim en iyisini gelecekteki kızım bilir :)

ayni fikrilre sahibiz.. ben kina gecemde annemin gelinligini giymeyi düsünüyorum

hem ben mutlu olacam hem annem bundan hosnut olacagini saniyorum hem farkli olur

bende sakılıyacam allah ömür verdiği sürece ölürsemde son kez tabutumun üstüne koymalarını isteyecem bu da benim düşüncem

tabiiki saklıcam yani kiraya falan veremem (:
ben ösel qünlere anlamlı şeylere çok önem veriyorum heleki aşkımla olan herşey çok qüsell vede ösell (: yani şimdiye kadar nelere değer qösterip sakladığımı sölesem belki çoğunus şaşırır
qelinliğimde eennn ösel qünümden bi anı olarak kalıcakk ve hep saklıcam opuyorumnanaktan
bi qün rabbim isin verirde bi kısım olursaaa sanmıyorumki alıpta qiysin o zamana kadar bisim modeller tarih olucak kaydirigubbakcemile3

ßende saklarım opuyorumnanaktan Annem gelinliğini saklamadığı için çok üzülmüştüm. Ama kına geceliğini küçükken sandıktan çıkarıp giyerdim kaydirigubbakcemile3 Sonra onu verdiğini öğrendiğimde çok üzülmüştümmm..

Belki ilerde kız çocuğum olursa gördüğünde mutlu olur. Ya da evlilik yıldönümümde gelinliğimi giyer eşime süpriz yaparım, o da damatlığını giyer, süper olur kaydirigubbakcemile3

Ben direk gelinlikçime geri vermeyi teklif ettim, sonuçta o güne uygun bi kıyafet niye bu kadar duygu yüklenir gelinliğe anlamam :) Ama ne eşim vermeye razı geldi ne de modacım almaya :D
Öööyle duruyor koltuğun altında kocaman yer kaplıyor...

ben gelnliğimi satın aldım; Allahın iznyle düğünümden sonra baza altına ışınlanacak belki bi kızım olursa o beğenirse giyebilir deezemuszemus

$ahsen ben saklicam ne guzel hatira beaa.. dugunumden sonra bi bo$ odaya hem gelinligimi hem cegizlerimi çakma yapip odada çaktiracam :) he bide ni$anligimada asicam ben onlara onlar bana bakicak hep :p

kiralamayla satın alma arasında 150 -200 tl falan oynuyodu geçen sene soruştrumştuk ben satın alıcam hatta diktiricem:)

bende her zaman alıp saklamaktan yanaydım :( hatta burayada yasdım bu benim hayalimdi
ama bu konuyla ilqili kayın validemle bi tartışma yaşadım durumumus yok onu alamayıs kira olsun dedi onu alırsak istermisin bi eşyan eksik olsun dedi çok kısdımmm çok sinirlendim ama bişi demedim arada aşkım var :( oda çok kısdı hayır dedi alıcam qelinliğini zorla onuda ikna ettim hevesim kaçtı bi kere :((( aldırmıyorum qelinlik falan offfffff
herşey içimde kaldı kıslar :((( aşkımın benim canımıs çok sıkkın canımın elinde deilll yokki parası :( yapsın herşeyii aileside annesi diiim eli çok sıkı nerden neyi kıssam die bakıyo yaaa inanabiliyomusunus kına kıyafetime bile 400 500 lira vericek die bi blüs bişi alalım dedi yaaaaa ama abiye olucakk o konuda dinlemicem kimseyi kusura bakmasınlar :((
herşey bi tuhaf qidiyo kıslar hayallerdeki qibi muhteşem olmuyomuş anladım ama tek isteğim bi an önce aşkımla evlenip yuvamda huzurla mutlulukla yaşamak başka hiçbişi istemiyorum rabbimden senağlama:Saruboceq: 4 ayım kaldı kıslar ekim 25 te evleniyorum kısmetse inş evlendikten sonra herşey çok qüsel olur :((

ben diktirdim gelinliğimi zaten kira arasında bi fark yok niye kiralayımki:sm_confused: mesela bi terziye verip biraz değişiklik yapıp abiye kıyafete çevrilebilir.ben böyle düşündüm düğünlerde giyerim yinenaniknanik

Back