Gelinlik Modelleri Gelinliğiniz hazır...ya küçük cimcimelerin ?

ayyy prensesim icin muthis modeller warrr bayıldım hepsine emeginize saglık cok saoluuun :-)

876_22777_large.jpg
877_22778_large.jpg
878_22779_large.jpg
879_22780_large.jpg

yerim ben sizi yerim yeriiiiim masallah yaa Allah nazarlardan saklasın insallah ama muhtesem tatlılaaaarrr :-) emeginize saglık kızlar :-)

aman tanrım hepsi birbirinden sevimli ve şık hele bi nişanlım askerden gelsin hepsini yapıcaz hazırlıyacaz

oyy maşallah çok güzeller bi kızım olsada böyle süsleyip giydirebilsem inşallah hepimizin başına

Ben bu hafta sonu Mahmutpaşaya gittim, kardeşime aldım bir gelinlik (kendisi 3 yaşında) benimkini çok andırıyor, şalı, tarlatanı, çantası, saç çiçeği vs. hepsi 30YTL idi
Valla beğenmeyenleri bilmem ama peri kızı gibi oldu nazar değmesin.
Ben çocukken çok özenmiştim almamışlardı, bende gittim aldım ona. Annesi de ayakkabısını alır, aşkımın küçük kuzeni var ona da alacağız pembe mesela, eminin ona da çok yakışacak.
Herkese hararetle tavsiye ediyorum, pazar giydirir resmini çeker yollarım size de isterseniz.

kız canişimm valla süpersin .. nerdende bulunsun bunları.bak biliyormusun senin çocukluğunu bu kıyafetlerin içinde düşledim bir an. kimbilir ne cadı olurdun. değilmi.. mükemmelsin

teşekkürler nilbera

düğünüme kardeşime de alıcaz böyle küçük gelinliklerden şimdiden çıldırıyor zaten ben küçük gelin olucam diye ayyyyyy bende küçükken çok imrenirdim :KK43:

X