Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
yıllarca dantel sevmeyen bunu her fırsatta dile getiren ben, nişanlandığımdan beri fransız danteli delisi oldum.. gelinliğimden seccademe kadar hepsi fransız güpürlü.. el örgülerini hala sevmiyorum ama fransız denince akan sular duruyo
gelinlikte dantel olmazsa olmazım :) kesinlikle düşünemiorm dantelsiz bi gelinlik :) bi de dekolteyi kapatan danteller gelinliğin havasını deiştirmiş resmen burdaki paylaşımlarda :)bu kdr yakışabilir yani resmen bayıldım :)
gelinlikte dantel olmazsa olmazım :) kesinlikle düşünemiorm dantelsiz bi gelinlik :) bi de dekolteyi kapatan danteller gelinliğin havasını deiştirmiş resmen burdaki paylaşımlarda :)bu kdr yakışabilir yani resmen bayıldım :)
Allah nasip ederse gelinligimi kesinlikle dantelli yaptırcam..süperr yaaaaaaaaa hem cok sık hem cok zarif.hepsi birbirinden güzel. sağol paylasımların için