• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Gelinliğin vazgeçilmezi dantel

pronovias-piscis-2012-wedding-dress.jpg

pronovias-2012-planeta-wedding-dress.jpg

pronovias-paladium-2012-wedding-dresses.jpg

pronovias-wedding-dresses-2012-jennifer.jpg

Tek kelimeyle hepsi süper. :69:
Önceden cok farkli gelinlikleri begeniyordum ama simdi dantelsiz bir gelinlik düsünemiyorum. :12:
Hele kollu veya üst tarafi tamamen dantel olan gelinliklere bayiliyorum. :16:
Allah hepimize hayalimizdeki gelinligi hayirlisiyla giymeyi nasip etsin. :nazar:

bende taşlılardansa danteli daha çok begeniyorum o yüzden gelinliğimi dantelli tercih ettim...
herkesin tarzı farklı begendiği farklı bütün gelinler güzel gelinlik herkese yakışır:)

Dantel,dantel,dantel..:) Gelin dediğin sade, duru, zarif olmalı, ve gelinliğe böylesine sade şıklık ve zariflik katan dantelden başka bir şey yoktur bence.
Bende inşallah dantelli tesettürllü bi gelin olucam.

Bu arada görüp de bilgisayarıma kaydettiğim bir modeli ekliyim;
Bunun tesettüre uyarlanmasını düşündüm bir an güzel olabilirrr. :)
Hem zariflik hem de biraz farklılık isteyenler için hoş bir model bence;

Son düzenleme:
Benim gelinliğim de dantelliydi kesinlikle dantel derim. Dantelli gelinlikler çok zarif, şık. Sade bir topuz ve hoş bir makyaj ile harika bir gelin olursunuz

bunlarda benden olsun, resme basınca büyüyor :10:

Eklentiler

• $49.jpg
    $49.jpg
    35,9 KB · Görüntüleme: 51
  • $71.jpg
    $71.jpg
    31,1 KB · Görüntüleme: 45

hayalimdeki gelinlik tam böyleydi,diktirmeye çalıştım ama düğüne bir hafta kala terzinin resmen beni kandırdığı ortaya çıktı,sonra apar topar gelinlik aradık,sonunda hiiç aklımda olmayan bir model buldum,ama çook beğendim,hala düşündükçe şaşırıyorum bu olaya :9:

evet evet kesınlıkle dantel :16:
benım de hayallerımı susleyen ıkı model :16:

31tp2.jpg

31tt6.jpg

Son düzenleme:
Back