• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Gelinliğin toz pembesini diktirmek istiyorum sizce nasıl olur?

canım ben de bu tarz bir nişanlık beğendim kendim için geçen gün.
üstü böyle dar altı biraz daha kabarık kuyruğu uzun. ve sırtı beline kadar ipli.
pudra pembesi. güle güle giy canım. :) benim tarzım.

Bende çok beğendim canım dikime verdik bakalım nasıl olacak. Üzerime görmek için sabırsızlanıyorum. Sen aldıysan foto koyar mısın :)
Çok teşekkür ederim.

Bende çok beğendim canım dikime verdik bakalım nasıl olacak. Üzerime görmek için sabırsızlanıyorum. Sen aldıysan foto koyar mısın :)
Çok teşekkür ederim.

daha almadım canım. düzeltilcek yerleri var. ama modaevine gidince orda resmini çektiririm birine.

bu yaza nişanımız var kısmetse , 2. sıranın en sonundaki gibi pudra rengini diktiricem ben de çok şık, özellikle de eteklerine doğru dantel motifleri sıklaşacak böyle sanki yapraklar dökülmüş de etekte birikmiş gibi olsun istiyorum :)) Fatih'te bi modaeviyle görüştüm. aşkı memnudaki nihalin gelinliğiyle carolinenin gelinliğini yapan bayan denk geldi. almak istersen 2.000, kiralarsan 1.800 dedi. ayrıca düz bir ayakkabı alıp getirirsen nişanlığı kumaşı dantelinden ayakkabıyı kaplarım , ayakkabı telaşına da düşmezsin dedi :)

bu yaza nişanımız var kısmetse , 2. sıranın en sonundaki gibi pudra rengini diktiricem ben de çok şık, özellikle de eteklerine doğru dantel motifleri sıklaşacak böyle sanki yapraklar dökülmüş de etekte birikmiş gibi olsun istiyorum :)) Fatih'te bi modaeviyle görüştüm. aşkı memnudaki nihalin gelinliğiyle carolinenin gelinliğini yapan bayan denk geldi. almak istersen 2.000, kiralarsan 1.800 dedi. ayrıca düz bir ayakkabı alıp getirirsen nişanlığı kumaşı dantelinden ayakkabıyı kaplarım , ayakkabı telaşına da düşmezsin dedi :)

En iyisi almak öyleyse:)
Arkadaşımda alıp düğününden sonra sattı başkasına,gelinlik bedavaya geldi :)
Çok güzel model seçmişsin canım,bende 4.yü çok beğeniyorum,üst kısımda değişiklik yaparak diktirmeyi düşünüyorum.Ve tabi renginde de.

Model çok güzel yanlız ten renginiz kadar çok açıksa bembeyazsa toz pembe yakışmaz...Ten renginizide düşünürek rengi seçin...Kumral + Esmer + tonlarında ten renginiz varsa bence harika olur

Back