evet valla zayıfmışsında işte .model süper ben çok beğendim.Allah tamamına erdirsin şimdiden :)
evet çok zayıfım
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet valla zayıfmışsında işte .model süper ben çok beğendim.Allah tamamına erdirsin şimdiden :)
evet çok zayıfımöyle taşan patlayan bir yerim yok belkide çok zayıf oludugum icin yakışmayacak diye korkuyorum. yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Aminnnn
bence asıl kilolu olsan bunu düşünmeliydin bak fotodaki modelde zayıf ve ne kadar güzel durmuş. ama bence buna benzer bi model dene önce öyle diktir diktirceksen. en azından üzerinde nasıl durdugunu görürsün.sonucta fotoda begendıgımız bızım üzerimizde hos durmayabilir dimi :) kolaylıklar gelsin sana cnm :)
Ben gelinlik için kabarık bir model düşünüyorum canım ama nişanlık için bunu çok beğendim açıkcası :)
bende gelinliği kabarık istiyorum canım,bu tarz modellere nişanlık için bakıyorum bende:)
Aklın yolu birdir canım :) sen bu modeli beğendin mi?
Evet beğendim canım,bu senin kesin tercihin mi yoksa hala model bakıyor musun?
Madem gelinlik ve nişanlık seçimlerimiz aynı doğrultuda yardımlaşırız:)
kesin tercihim değil malesef canım :26: hala bakıyorum ama bu tarz dantelli ve hafif kabarık bir model istiyorum bir de tek omuzlu olsun
yardımlaşalım canım çok iyi olur gerçekten![]()
ay bende tek omuz beğeniyorum ama illa öyle olacak diye bişe yok şimdilik:)
Ne zaman nişan düğün dşüüyorsun,tarih belli mi? Bizim günü belli değil ama martta nişan olacak inşallah...
ben çok beğendim canım ama bu model basenlerden dökülen eteği olduğu için tarlatan kaldırmaz.. mutluluklar![]()
ben illa tek omuz istiyorum canım :)
Nişan mekanımızı tuttuk tarihimiz 09.06.2012
düğün seneye olucak inş
Hayırlı olsun canım
Benim aklım çok karıştı,modele karar versem aynısını dikebilirler mi diye düşünüyoruuum:S
Yeni bişeyler buldum bayıldım ama dikilmesi dert![]()
Çok teşekkürler canım.
Bende hala karar veremedim kabarık istiyorum bu modelde tarlatanla güzel olmayacak gibi..
Aynısını dikme konusunda arkadaşımın annesi var fatihte dükkanı var onun yapacağına inanıyorum bir modele karar versem diktirmesi kolay canım ya
gelinlik krem yada beyaz olmalı bence.Kına yada nişanda toz pembe olurda düğüne yakıştıramıyorum ben yine de senin seçimin inş mutlu olursun pembiş gelinlğinle :)
gelinlik krem yada beyaz olmalı bence.Kına yada nişanda toz pembe olurda düğüne yakıştıramıyorum ben yine de senin seçimin inş mutlu olursun pembiş gelinlğinle :)
Yok canım gelinliğim beyaz olacak zaten nişanlığım toz pembe olacak ama bu model olacak :)
Canım modeller çok güzel özellikle 1.modelin çıktısını almıştım etek kısmı ve gülleri böyle olabilir diye. Diğer modellerde tam istediğim gibi bakıcam artık şu sınavlarımı bir atlatayımda..