Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Gelinliğin toz pembesini diktirmek istiyorum sizce nasıl olur?

Canım model güzel farklı renk olsun bence :) bende beğendiğim işlemesi falan detaylı ya belki pahalı olur bir sormak lazım model çok güzel ama :)

Canım model güzel farklı renk olsun bence :) bende beğendiğim işlemesi falan detaylı ya belki pahalı olur bir sormak lazım model çok güzel ama :)

o zaman ben bu modeli oraya bir sorayım,sanırım gelinlik21 diker ama ben nasıl gider gelirim bilemiyorum. Sadece Ankara ve İstanbul'da var şubesi
off keşke okul tatilken değerlendirseydim.

o zaman ben bu modeli oraya bir sorayım,sanırım gelinlik21 diker ama ben nasıl gider gelirim bilemiyorum. Sadece Ankara ve İstanbul'da var şubesi

canım gelinlik21 de uzaktan dikim vs de varmış öyle yazıyor sitesinde o şekildede yaptırabilirsin.

Arkadaşlar gelinlik21 gerçekten çok güzel ve başarılı bir iş çıkarıyor.Bende nişanlığımı orada diktireceğim. Tavsiye ederim :)

Tatlım ben çok beğendim. ben de bu tarz bir nişanlık diktirmek istiyorum. Tahminen ne kadara dikerler böyle bir nişanlık acaba?

canım ben de bu tarz bir nişanlık beğendim kendim için geçen gün.
üstü böyle dar altı biraz daha kabarık kuyruğu uzun. ve sırtı beline kadar ipli.
pudra pembesi. güle güle giy canım. :) benim tarzım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…