güzel olur tabi ama gelinlik modelinide düşün yoksa hem nişanlık hem gelinlik aynı gibi olmasın.üzerine giyip bak modeli aynı yoksa bile benzerini giy sen beğendiysen gerisi boş içine sinsin
Bence altını kabartmayın tarlatanla.. Nişan için modelin bu şekilde kalması çook daha hoş. Ama tabi sizin beğeniniz. Ben gelinliğin arkasına hayran kaldım. Mutluluklar :)
canım bence nişan için çok abartı
Çok güzel çok beğendim bence ya toz pembesini ya da pudra rengini diktirebilirsin. Ama hazır nişanlık modellerine de bak inanılmaz güzel modeller var. Ama tarlatanını çok kabarık alma hafif kabarık olsun çünkü bu model fazla kabarık tarlatanı kaldırmaz abartı durur, modeli bozulur. 2 katlı tarlatan almanı öneririm.
boyun kaç canım
Fiziğim Müsait İse, Neden Olmasın ?
modele bayıldım ama etek bölümü kalçadan değil de biraz daha yukardan başlasa süper olur bence. toz pembe de güzel olur bide be nar çiçeği rengine bayılıyorum :26::26:
evet canım biraz daha yukarıdan başlayabilir bende öyle düşündüm. Ama yapmazlarsada öyle aman aman popodan kalçadan yıkılan biri değilim sözümdede balık tarzı bir elbise giymiştim bu tarzlar bende kötü durmuyor. Hatta fotomuda koyayım siz yorumlayın bakalım bu model yakışır mı fiziğime :)
Eki Görüntüle 332271
bence model çok güzel,bende bu tarz gelinliklere nişanlık için bakıyorum :)
fiziğin uygunsa gayette güzel olur
ınceysen super olur
Bence bur şekilde ve tozpembesi olarak harika olur şimdiden mutluluklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?