• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Gelinliğin toz pembesini diktirmek istiyorum sizce nasıl olur?

güzel olur tabi ama gelinlik modelinide düşün yoksa hem nişanlık hem gelinlik aynı gibi olmasın.üzerine giyip bak modeli aynı yoksa bile benzerini giy sen beğendiysen gerisi boş içine sinsin

Bence altını kabartmayın tarlatanla.. Nişan için modelin bu şekilde kalması çook daha hoş. Ama tabi sizin beğeniniz. Ben gelinliğin arkasına hayran kaldım. Mutluluklar :)

güzel olur tabi ama gelinlik modelinide düşün yoksa hem nişanlık hem gelinlik aynı gibi olmasın.üzerine giyip bak modeli aynı yoksa bile benzerini giy sen beğendiysen gerisi boş içine sinsin

Çok teşekkür ederim canım. Gelinlik modelim kafamda kesin. Hani şu prenses modeli dedikleri varya altı olduğunca kabarık üzeride straplez olacak. Çok kabarık olsun istiyorum. Nişanlık olarakta işte yukarıdaki gibi bir model tek omuz az kabarıklıkta ve toz pembe olsun diorum ama işte bu modelin toz pembesi nasıl olur fikirlerinizi almak istedim.

Bence altını kabartmayın tarlatanla.. Nişan için modelin bu şekilde kalması çook daha hoş. Ama tabi sizin beğeniniz. Ben gelinliğin arkasına hayran kaldım. Mutluluklar :)

Teşekkür ederim canım. Bende işte tarlatan olursa modelin özelliği gider diye düşündüm bilemiyorum ya. Ama arkasına önüne bende hayran kaldım :))

Çok güzel çok beğendim bence ya toz pembesini ya da pudra rengini diktirebilirsin. Ama hazır nişanlık modellerine de bak inanılmaz güzel modeller var. Ama tarlatanını çok kabarık alma hafif kabarık olsun çünkü bu model fazla kabarık tarlatanı kaldırmaz abartı durur, modeli bozulur. 2 katlı tarlatan almanı öneririm. :34:

Çok güzel çok beğendim bence ya toz pembesini ya da pudra rengini diktirebilirsin. Ama hazır nişanlık modellerine de bak inanılmaz güzel modeller var. Ama tarlatanını çok kabarık alma hafif kabarık olsun çünkü bu model fazla kabarık tarlatanı kaldırmaz abartı durur, modeli bozulur. 2 katlı tarlatan almanı öneririm. :34:

pudra rengi çok soluk kalır diye istemiyorum canım tam böyle pamuk şeker pembesi olsun istiyorum. Hazır nişanlık modellerine aysiradan baktım etekleri hoşuma gitmedi canım ya. Senin bildiğin önerebileceğin yerler varsa nişanlık konusunda paylaş wallahi çok hor geçer :) bende kabarıklığı aynı olsun ama yürüme açısından rahat olsun diye tarlatan giymek istiyorum.

modele bayıldım ama etek bölümü kalçadan değil de biraz daha yukardan başlasa süper olur bence. toz pembe de güzel olur bide be nar çiçeği rengine bayılıyorum :26::26:

bence model çok güzel,bende bu tarz gelinliklere nişanlık için bakıyorum :)
fiziğin uygunsa gayette güzel olur;)

modele bayıldım ama etek bölümü kalçadan değil de biraz daha yukardan başlasa süper olur bence. toz pembe de güzel olur bide be nar çiçeği rengine bayılıyorum :26::26:

evet canım biraz daha yukarıdan başlayabilir bende öyle düşündüm. Ama yapmazlarsada öyle aman aman popodan kalçadan yıkılan biri değilim sözümdede balık tarzı bir elbise giymiştim bu tarzlar bende kötü durmuyor. Hatta fotomuda koyayım siz yorumlayın bakalım bu model yakışır mı fiziğime :)

$CIMG3610ii.jpg

evet canım biraz daha yukarıdan başlayabilir bende öyle düşündüm. Ama yapmazlarsada öyle aman aman popodan kalçadan yıkılan biri değilim sözümdede balık tarzı bir elbise giymiştim bu tarzlar bende kötü durmuyor. Hatta fotomuda koyayım siz yorumlayın bakalım bu model yakışır mı fiziğime :)

Eki Görüntüle 332271

evet valla zayıfmışsında işte .model süper ben çok beğendim.Allah tamamına erdirsin şimdiden :)

bence model çok güzel,bende bu tarz gelinliklere nişanlık için bakıyorum :)
fiziğin uygunsa gayette güzel olur;)

Ben gelinlik için kabarık bir model düşünüyorum canım ama nişanlık için bunu çok beğendim açıkcası :)

ınceysen super olur

çok teşekkür ederim yorumun için herkes zayıfsan inceysen demiş size söz fotomu koyuyorum bu fotoya bakarak yorum yapabilirsiniz çok teşekkürler :16:

Eki Görüntüle 332273

Ten rengim falanda bu kızlar ayrıca bu 7 kere solaryuma girmiş halim acaip beyazım o yüzden toz pembe yakışmaz diye korkuyorum.

Back