Onu da düşündüm aslında ama gelinlikte giymek istiyodum öylede adam akıllı fotoğrafım olsun diyebeyaz gelinlik tarzı başka bir elbise alsanız, elinizin altında bulunur özel günlerde giyersiniz.
o fotoğraflara ne çok anlam yüklüyorsunuz. zaman geçince bakılmıyor bile
ben olsam hiç uğraşmazdım böyle şeylerle .parasına yazık bu pahalılıkta
Kuru temizleme de geçer gerçi ama Genede yazayım. Kızimdan kalan sekiz yıllık sarı lekeleri e bebek çamaşır suyu tozu cikardiArkadaşlar merhaba 1 yıl önce evlendim düğün zamanı yaptırdığımız fotoğraf çekimini beğenmediğimiz için fotoğraf çektirmeye karAr verdik ama bugün gelinliğimi bi çıkardım abartılı olmasada sararmış çoğu yeri sizce artık o gelinlik düzelmez mi kuru temizlemeye vericem ama düzelir mi böyle bişey başına gelen var mı birde dolapta kılıfıyla beraber askıdaydı neden böyle olur ki
Size ne?o fotoğraflara ne çok anlam yüklüyorsunuz. zaman geçince bakılmıyor bile
Katılıyorum ya dunyanin en bos isi. Studyoda birkac poz cekildim anam babam usulüo fotoğraflara ne çok anlam yüklüyorsunuz. zaman geçince bakılmıyor bile
Aynen 30-40 senelik Anne gelinligi falan degil ki. Sandik lekesi degildir o. Muhtemelen giyildiginde terlemistir. Bekleyince ter lekesi sararmistie. Yikaninca cikar. Kuru temizleme hallederÇok uzun süre dursa sararır ama bir yılda nasıl olmuş acaba. Temizlenir umarım ama siz elinizde yapamazsınız tabi zor olur. Kuru temizleme ye danışın bi. Belki daha önce karşılaştıkları bir sorundur
İşte herkes böyle düşünmüyor.Ben üşenip yapmazdım ama konu sahibi bunu sormamış konumuz lekelerKatılıyorum ya dunyanin en bos isi. Studyoda birkac poz cekildim anam babam usulüo kadar. Donup bakmadim bile onlara da
Fotoğrafcı rötuş yapar bence sıkmayın canınızı keyif almaya bakın foto çekiminde o zaman kötü çıkanı hiç görmedim. MutluluklarOnu da düşündüm aslında ama gelinlikte giymek istiyodum öylede adam akıllı fotoğrafım olsun diye
Bu kadar dert etmeyin , kuru temizlemede geçer , şayet geçmezse de fotoğraf da yok ediliyor biliyorsunuz zatenArkadaşlar merhaba 1 yıl önce evlendim düğün zamanı yaptırdığımız fotoğraf çekimini beğenmediğimiz için fotoğraf çektirmeye karAr verdik ama bugün gelinliğimi bi çıkardım abartılı olmasada sararmış çoğu yeri sizce artık o gelinlik düzelmez mi kuru temizlemeye vericem ama düzelir mi böyle bişey başına gelen var mı birde dolapta kılıfıyla beraber askıdaydı neden böyle olur ki
5 senelik evliyim hala dugun fotoğraflarima bakip mutlu oluyorumo fotoğraflara ne çok anlam yüklüyorsunuz. zaman geçince bakılmıyor bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?