Gelinliğin sararması

Mehtap87

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2017
750
574
103
Arkadaşlar merhaba 1 yıl önce evlendim düğün zamanı yaptırdığımız fotoğraf çekimini beğenmediğimiz için fotoğraf çektirmeye karAr verdik ama bugün gelinliğimi bi çıkardım abartılı olmasada sararmış çoğu yeri sizce artık o gelinlik düzelmez mi kuru temizlemeye vericem ama düzelir mi böyle bişey başına gelen var mı birde dolapta kılıfıyla beraber askıdaydı neden böyle olur ki

sandık lekesi tarzında lekeler olabiliyor bazen, biraz güneşe asıp havalandırsanız? güneş alır o lekeleri, kuru temizleme de işe yarayacaktır büyük ihtimalle.

o fotoğraflara ne çok anlam yüklüyorsunuz. zaman geçince bakılmıyor bile

ben olsam hiç uğraşmazdım böyle şeylerle .parasına yazık bu pahalılıkta

Of sizin gibiler de bıktırıyor insanı. Kadın size fikrinizi mi sormuş? Ne alaka yani ne alaka şu yorum. Biliyorsan cevap ver. Yoksa oku geç.

Kuru temizleme de geçer gerçi ama Genede yazayım. Kızimdan kalan sekiz yıllık sarı lekeleri e bebek çamaşır suyu tozu cikardi

Çok uzun süre dursa sararır ama bir yılda nasıl olmuş acaba. Temizlenir umarım ama siz elinizde yapamazsınız tabi zor olur. Kuru temizleme ye danışın bi. Belki daha önce karşılaştıkları bir sorundur

İlaçlı kuru temizleme yapanlar var onlar yardımcı oluyor.

o fotoğraflara ne çok anlam yüklüyorsunuz. zaman geçince bakılmıyor bile

ben olsam hiç uğraşmazdım böyle şeylerle .parasına yazık bu pahalılıkta
Katılıyorum ya dunyanin en bos isi. Studyoda birkac poz cekildim anam babam usulü o kadar. Donup bakmadim bile onlara da

Aynen 30-40 senelik Anne gelinligi falan degil ki. Sandik lekesi degildir o. Muhtemelen giyildiginde terlemistir. Bekleyince ter lekesi sararmistie. Yikaninca cikar. Kuru temizleme halleder

Kuru temizlemeye götürün görsünler kullandıkları kimyasal ürünler çıkarır diye düşünüyorum
Yada fotoğrafçı ile görüşün üzerinde oynama yaparım derse temizlemeye boşa para vermemiş olursunuz

Bu kadar dert etmeyin , kuru temizlemede geçer , şayet geçmezse de fotoğraf da yok ediliyor biliyorsunuz zaten

Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim arkadaşlar fotoğraf konusunda bende üşeniyorum ama önemde veriyorum hatıra işlerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…