Gelin İç Giyim Gelinligin altina ne giyilir?

Cantanemsin

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2013
30
0
16
- Yurtdışı
Evet... Ne giyilir? )
Evli olanlar, sizler ne giydiniz? Shaper falan giydiniz mi? Türkcesini tam olarak bilmiyorum.
Ne gibi seyler giyilir? Mesela gelinligin daha güzel oturmasi icin.

Evet... Ne giyilir? )
Evli olanlar, sizler ne giydiniz? Shaper falan giydiniz mi? Türkcesini tam olarak bilmiyorum.
Ne gibi seyler giyilir? Mesela gelinligin daha güzel oturmasi icin.

gelinlikçim bana korseli büstiyer önermişti.. gerçektende çok faydası oldu. bel kısmı drape olduğu için katlanabiliyodu ama korseli olunca kalıp gibi durdu ben çok memnun kaldım.. gelinliğinin altına ne giyeceksen önceden belirle ve provalarını muhakkak onunla yap.. bide göğüslerin çok büyük değilse muhakkak dolgulu sütyen ollsun yoksa üst kısım basık kalır güzel durmaz

Tesekkürler.
Gögüslerim fazla büyük degil straplez dolgulu sütyen düsünüyorum.
Korse belli olmuyor degil mi gelinligin altinda?

kuzenimin eşi için korseli büstiyer aldık gelinliğinin altına hep göğüsleri daha dik tutuyor hemde fazlalalığın varsa kapatıyor canım

kızlar pierre cardinin büstiyeri çok güzel ve çok süper gösteriyor fiziği ancak çok fena batıyor.
hap yara olmuştu vücudum.

jartiyer takımların hemen hepsinde korseli büstiyer var bende onlardan giymiştim çok da şık duruyor ve ister istemez dik duruyorsun

nasıl yani ya şimdi gelinliğin altına korse giymek şartmı..ben zaten zayıfım birde korse giymek istemiyorum..sadece südyen giysem olurmu?

mayıs da düğünüm var kızlar.gelinliğimide kiraladım gelinlikçim içine hiç bişey giymene gerek yok dedi, kendinden kabı dikilmiş zaten.ama ben karasızım jartiyer giymek konusunda rahat edebilirmiyim edemezmiyim diye ..

askısız sütyen giyicem sadece umarım rahat ederim üşümekten korkuyorum atlet vs olmadan asla yapamıyorum ama gelinliğin üst kısmı zaten kalın olduğu için sanırım sorun olmaz..

ay ben de bugün gelinliğimi aldım ilk provamızı da yaptık hatta. senin giymene gerek yok dedi. bence göğüs kendinden küçükse özellikle straplezlerde kayar düşer diye sütyeni öneriyorlar. benim o konuda giyince sorun olmadı gibi. kişiye göre değişir bence. sanırım gelin iç çamaşırı olarak sadece iyi bi külot alıcam o kadar belki kilo verme ihtimaline karşı şu hani silikon meme ucunu göstermeyen yapışanlardan alırım ne olur ne olmaz :13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…