Gelinlik Modelleri gelinliğimmm yorum lütfeen :)

Son düzenleme:
çook güzel canım mutlulukla giy böyle modeller begeniyorum sade ve şık nerden nekadara aldın acaba

Teşekkür ederim canım =) sevndim begendıgıne bu özel dikim bi gelinlik fazladan tül kullanıldı tacı kristal swarowskı 2 tane duvak ve gelin kesesi 4500 TL oldu .biraz pahalı ama çok beğendiğim için damat tarafıda severek aldı:)

Kabarık prenses gelinlik modellerini çok beğeniyorum benim tercihimde bu yönde olmuştu çok hoş görünüyor sonsuz mutlulukla giyinin inşallah :)

çok güzellllllllllllllll allah ağzınızın tadını bozmasın mutlulukla giy inş. (darısıda bana olsun seneye inş.:))

birden kabaran gelinlikleri beğenmem zannederdim ama bu çok güzelmiiiş zaten arkadakı o minik düğmeleri her zman sevmişimdir...

ama ama bu benim gelinliğimden şimdiden mutluluklar dilerim...evet çok güzel bir model bende beğenerek aldım allah cümlemize giymeyi nasip etsin insallah ben omuza tül aslı eklettim hafif incili,kızlar ayrıca duvağıda incili çok güzel duruyor ayyy salı günü teslim alıcam insallahhh

Harika bir seçim çok beğendim... İnşallah dilediğiniz gibi olur ve çok mutlu olursunuz sizde.. Şimdiden tebrik ederim

Merhaba, öncelikle her genç kıza gelinliğin yakışıtığını söylemek istiyorum. Konumuz sizin gelinliğiniz ve gerçekten çok asil bir model çok beğendim.. Dilerim hep mutlu olursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…