Gelinlik Modelleri Gelinliğimm yorumlarınızı bekliyorrrr

bayyz

Guru
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2009
465
11
318
Antalya
arkadaşlar gelinliğim nasıll?? biraz kilo problemi yaşıyorum sizce nasıl durmuş. yanlız beline taşlı bel kemeri eklenecek(pronovias tarzı) ve kolları dirsekten yukarı kadar kısalacak ayrıca arkası hafif kuyruklu bu şekil değerlendirinn yorumlarınızı bekliyorum

çok hoş size de çok yakışmış güle güle giyin göğüs kısmı ve kolları tam istediğim gibi

öncelikle hayırlı olsun çok yakışmış
ama biraz sade durmuş

Çok zarif gelinliğin canım acaba bele değilde tam göğüs altına kemer eklenirse daha mı ince gösterir?

çok güzel yakışmış fiziğine canım ama bence kollarını kısaltmamalısın dirsekten yukarda hoş olmaz kesinlikle bu şekilde kalsın bence

Güle güle giy

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

çok beğendim mutlulukla giyin
ama kol boyu kısalacak demişsiniz bence kol boyu çok iyi duruyor
tabi yine de siz bilirsiniz

çok beğendim mutlulukla giyin
ama kol boyu kısalacak demişsiniz bence kol boyu çok iyi duruyor
tabi yine de siz bilirsiniz

çok güzel yakışmış fiziğine canım ama bence kollarını kısaltmamalısın dirsekten yukarda hoş olmaz kesinlikle bu şekilde kalsın bence

arkadaşlar yorumlarınız için çook teşekkürler madem böyle kalsın sadece beline bi ışıltı ekletelim. insan giyince tamam diyor sonra eve gelip resim bakınca orası öyle burası böyle diye kurup duruyorr
Çok zarif gelinliğin canım acaba bele değilde tam göğüs altına kemer eklenirse daha mı ince gösterir?

seaslug bende o konuda net karar veremedim üzerine tutarak hangisi o an hoş gelirse onu sececeğim sanırımm

Ben de gelinlikçide beğendim eve geldim fotoğraflara bakıp bakıp kusur buluyorum gelinlikçi fotoğraf çektirmek yasak demişti zorla çektirdim keşke çekmeseymişim İlk kararlar doğrudur diyelim

hayırlı olsun gayet güzel duruyor fazla aksesuar ile göz yormaya da gerek yok diye düşünüyorum

Güle güle giy

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

rabbim bir ömür mutluluk versin, güle güle giy.

güzel yorumlarınız için çok teşekkürler allahım isteyen herkese bu anları aşkla yaşamayı nasip etsinn
Ben de gelinlikçide beğendim eve geldim fotoğraflara bakıp bakıp kusur buluyorum gelinlikçi fotoğraf çektirmek yasak demişti zorla çektirdim keşke çekmeseymişim İlk kararlar doğrudur diyelim
bende aynen zorla çektimm gelinlikçinin varmış bir bildiği o gün akşam düğün olsa öyle giyecektimm hemde bayıla bayılaa

Canım inşallah çok mutlu olursun, yakasına bayıldım, kolları da kalsın bence, güle güle giy:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…