Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yakışmış
Ama bel kısmında bence de bir aksesuar bir şey olsun =)
Hayırlısı olur inşallah =)
öncelikle hayırlı olsun çok yakışmış
ama biraz sade durmuş
çok hoş size de çok yakışmış güle güle giyin göğüs kısmı ve kolları tam istediğim gibi
arkadaşlar gelinliğim nasıll?? biraz kilo problemi yaşıyorum sizce nasıl durmuş. yanlız beline taşlı bel kemeri eklenecek(pronovias tarzı) ve kolları dirsekten yukarı kadar kısalacak ayrıca arkası hafif kuyruklu bu şekil değerlendirinn yorumlarınızı bekliyorum
Eki Görüntüle 1058322
çok beğendim mutlulukla giyin
ama kol boyu kısalacak demişsiniz bence kol boyu çok iyi duruyor
tabi yine de siz bilirsiniz
çok güzel yakışmış fiziğine canım ama bence kollarını kısaltmamalısın dirsekten yukarda hoş olmaz kesinlikle bu şekilde kalsın bence
Çok zarif gelinliğin canım acaba bele değilde tam göğüs altına kemer eklenirse daha mı ince gösterir?
hayırlı olsun gayet güzel duruyor fazla aksesuar ile göz yormaya da gerek yok diye düşünüyorum
Güle güle giy
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
rabbim bir ömür mutluluk versin, güle güle giy.
bende aynen zorla çektimm gelinlikçinin varmış bir bildiği o gün akşam düğün olsa öyle giyecektimm hemde bayıla bayılaaBen de gelinlikçide beğendim eve geldim fotoğraflara bakıp bakıp kusur buluyorum gelinlikçi fotoğraf çektirmek yasak demişti zorla çektirdim keşke çekmeseymişim İlk kararlar doğrudur diyelim
Çok güzel hayırlı olsun.
arkadaşlar yorumlarınız için çook teşekkürler madem böyle kalsın sadece beline bi ışıltı ekletelim. insan giyince tamam diyor sonra eve gelip resim bakınca orası öyle burası böyle diye kurup duruyorr
seaslug bende o konuda net karar veremedim üzerine tutarak hangisi o an hoş gelirse onu sececeğim sanırımm
Canım inşallah çok mutlu olursun, yakasına bayıldım, kolları da kalsın bence, güle güle giy:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi