benimde düğün Allah izin verirse bahara olacak..:) zorlu bi maraton bizide bekliyo yani. nasıl çok yorucu gecti mi senin, ne tür zorluklar yaşadın biraz paylaşır mısın :)
allah mutlu etsin canım...
çok güzel görünüyo herşey özelliklede sen....
çok güzel bi gelin olmuşsun maşallah...
Diğer konularımı da okuduysan evimi felan :) Kaçarak evlendim ben nişandan 2 hafta sonra kaçtım ve 45 günde ev yaptık düğün yaptık bizim için normalinden 60 kat daha zordu :) acele acele iyisini uygun olanını yapmaya çalıştık. Herşeyden memnunuz Allaha şükür. Düğün telaşesi çok zor gerçekten. Tek önerim bu süreçte birbirinize destek olun. Hem çiftler hem aileler
yok okumadım.. yeni üye olduğumdan konulara biraz yabancıyım..:) kaçarak evlenen arkadaşlarım var ve o süreçte ne tür zorluklar yaşadıklarını çok yakından biliyorum. gercekten eşlerin birbirine desteği çok önemli. siz mutluluğu yakalamışsınız, Rabbim ayırmasın :) benim tek endişem müstakbel eşimin ailesi ama hayırlısı artık onu da bi şekilde çözücez..:) ilerleyen günlerde yardımlarınıza çok ihtiyacım olacak... :)
Burdaki en büyük konu o zaten Eşlerin Ailesi :))) Valla eşin burda rol alcak. Ben mesela evimin halısını perdesini mobilyaları eşimle ikimiz gittik sadece beraber beğendk. Gelinliğimde öyle. Düğünde gördüler. Karışmaları istemedim çnkü. Görüyoruz gelinliğe karışıyorlar insanın en mutlu gününü berbat ediyorlar. Allaha şükür böyle olmadı benim :)
sen en doğrusunu yapmışsın karıştırmamakla:) aslında en başından aranda mesafeyi kuracaksın ki ilerde senin evine karışma cesaretini bulamasınlar. bende hiç bişeye karıştırmak istemiyorum, bakalım bizimde yakın zamanda bu koşuşturmaca başlayacak. şimdiden çok stresliyim. ya bide gelinliğe bile nasıl karışırlar anlamıyorum sanki kendileri mi giyecek ne kadar saçma ne kadar bencilce bi düşünce.
Aynen öyle. İnşallah senin başına gelmez böyle bişey :)
canım allah mesut etsin insallah çok güzel gelin olmuşsun..o kdr zorluğa rağmen ne kdr güzel bi düğün olmuş insallah bundan sorasıda okdr güzel olur..ne kdr oldu evleneli?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?