- 29 Mayıs 2020
- 312
- 375
- 53
- Konu Sahibi bennbusraa
Ayyy evet yaaa bunu bir gelinlikcime anlatamadım arkadaş yaaynen kesinlikle söktürün ya. becerememis bence sırtı
Eki Görüntüle 2647130
benim anladığım şu tarz bı açıklık dekolte istediniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy evet yaaa bunu bir gelinlikcime anlatamadım arkadaş yaaynen kesinlikle söktürün ya. becerememis bence sırtı
Eki Görüntüle 2647130
benim anladığım şu tarz bı açıklık dekolte istediniz
Ayyy evet yaaa bunu bir gelinlikcime anlatamadım arkadaş ya
Ayyy evet yaaa bunu bir gelinlikcime anlatamadım arkadaş ya
Kötülemek istemem asla emek verdi ama bizde 1 kere giyiyoruz uğraşmamak için birsürü bahane saydı üzgünüm açıkçasıcahile anlatır gibi gösterip anlatin en iyisi:)
toparlayabilir bence. ama bı arkadaş da demis transparan tülle de dekolte verebilirsiniz sırtı açmadan. o da güzel durur:)
ama bu sırtı yapamayan o tülü napar bilemedim
benim gelinliğimi de düğünden bı kaç gün önce teslim etmisti gelinlikcim. teslimat normalde iki hafta falan öncesiydi:)
Haklısın. Sirt konusunda özellikle hatta herkes aynı fikirde demekki gözlerim yanlış görmemiş iyiki teslim almadan farkettim yaHelen model sanırım bu gelinlikler. Çok arada kalmis sırtı biraz daha aşağı v gelmeli bence gelinlikcinize resimli model gösterirseniz daha iyi yapacaktır şimdiden hayırlı olsun canım. Ha bide tavsiyem iç tülüne sim attır çok güzel oluyor
Kötülemek istemem asla emek verdi ama bizde 1 kere giyiyoruz uğraşmamak için birsürü bahane saydı üzgünüm açıkçası
Cumartesi son provam vardı işte sırt bölgesini söyledim ama yapmamış olma ihtimali var gittiğimde şok la karşılaşabilirimyok ya yapamayan yapamiyo yani
siz sessiz kalmayın ki bu böyle olur deyip geçistirmesin sizi.
inşallah içinize sineryeni prova ne zaman olacak peki
Cumartesi son provam vardı işte sırt bölgesini söyledim ama yapmamış olma ihtimali var gittiğimde şok la karşılaşabilirim
V şeklinde biraz daha aşağıya inmeliydi.kızlar gelinliğimin sırtı tam bitmemis hali bu ama içime sinmedi ya sizce bir tık daha mı açık olmalıydı sırtı böyle abes duruyor sanki bilemedim sizce nasıl açıklığı iyi mi?
Kollarını çıkarsanız daha hoş olur. Ya da takmalı çıkarmalı balon kolda yapabilirsiniz.Önden bu şekilde . Arkasıda böyle dantel işlenecekEki Görüntüle 2647127