- 21 Ocak 2018
- 8.371
- 20.648
- 348
- 32
- Konu Sahibi Aykadarguzel
Cok gereksiz degilmi napacaksiniz gelinligi. Zaten onlar odemistir ivir zivirinida istemissiniz ben olsam temezzul etmezdim :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Üzülür müsün bilmem de napcan gelinliği niye istedin bunları bakıp bakıp negatiflik dolarsınHanımlar anlaşmalı boşanıyoruz haftaya. Ziynet eşyalarımı istedim geri getirmiş. Sadece imza kaldı. Benim gelinliğim kayınvalidemin evinde asılı kalmıştı. Onu da avukatım vasıtasıyla adresime duvak, ayakkabı, gelin çiçeklerim, tacım, pullu kırmızı duvağım şeklinde göndermesini talep ettim. Tamam demiş. Annesi yollayacakmış. Gelinliği görünce üzülürsün dediler ama yine de onlarda kalsın istemedim. Sizce doğru mu düşünmüşüm
İkinci elde satarsın gerekirse, bence de kalmasın öyle bir ailedeHanımlar anlaşmalı boşanıyoruz haftaya. Ziynet eşyalarımı istedim geri getirmiş. Sadece imza kaldı. Benim gelinliğim kayınvalidemin evinde asılı kalmıştı. Onu da avukatım vasıtasıyla adresime duvak, ayakkabı, gelin çiçeklerim, tacım, pullu kırmızı duvağım şeklinde göndermesini talep ettim. Tamam demiş. Annesi yollayacakmış. Gelinliği görünce üzülürsün dediler ama yine de onlarda kalsın istemedim. Sizce doğru mu düşünmüşüm
Benim düğünüm değil de sanki kaynanamla oğlunun düğünü gibi düşündü. Beni dışladılar
Akşam vakti bilezikleri aldığını da duyunca bir keyiflendim ki anlatamam kvyi neden ağlattın ki düğünde, bak ben onu bilmiyorumKaynanam bana şey demişti “en mutlu günümde beni ağlattın, o oğlumun düğünü , bizim düğünümüz, seni Allah’a havale ediyorum demişti. Gelinliğimi isteyince üzülmüştür
Ben ağlatmadım , sevgilisi benimle evleniyor diye kıskanmış ellaaamAkşam vakti bilezikleri aldığını da duyunca bir keyiflendim ki anlatamam kvyi neden ağlattın ki düğünde, bak ben onu bilmiyorum
İkinciye tasarlarsın.Tabi öyle ya. Şanslı bile olabilirim hayatı erken öğrendim. Birileri için tüketmeden hala yaşanabilir olduğunu görüyorum
Paket gelince ailenden biri alsın ihtiyaç sahibi bir genç kıza versin derim, üzücü olabilir senin için.Hanımlar anlaşmalı boşanıyoruz haftaya. Ziynet eşyalarımı istedim geri getirmiş. Sadece imza kaldı. Benim gelinliğim kayınvalidemin evinde asılı kalmıştı. Onu da avukatım vasıtasıyla adresime duvak, ayakkabı, gelin çiçeklerim, tacım, pullu kırmızı duvağım şeklinde göndermesini talep ettim. Tamam demiş. Annesi yollayacakmış. Gelinliği görünce üzülürsün dediler ama yine de onlarda kalsın istemedim. Sizce doğru mu düşünmüşüm
Gelinliği alıp ihtiyacı olan birine hediye edebilirsinHanımlar anlaşmalı boşanıyoruz haftaya. Ziynet eşyalarımı istedim geri getirmiş. Sadece imza kaldı. Benim gelinliğim kayınvalidemin evinde asılı kalmıştı. Onu da avukatım vasıtasıyla adresime duvak, ayakkabı, gelin çiçeklerim, tacım, pullu kırmızı duvağım şeklinde göndermesini talep ettim. Tamam demiş. Annesi yollayacakmış. Gelinliği görünce üzülürsün dediler ama yine de onlarda kalsın istemedim. Sizce doğru mu düşünmüşüm
nişan yüzüğümü satıp bir sürü kedi maması almıştım çılgınlar gibi dağıtmıştım siz böyle yazınca anılarım depreştiGayet de doğru düşünmüşsünüz .
İhtiyacı olan birine verebilirsiniz ya da satıp sokakta yaşayan hayvanlar için mama alabilirsiniz.
Hakkınızda hayırlısı olsun.
Ohhhh iyi yapmışsın.nişan yüzüğümü satıp bir sürü kedi maması almıştım çılgınlar gibi dağıtmıştım siz böyle yazınca anılarım depreşti
amin inşallahOhhhh iyi yapmışsın.
Başının , gözünün sadakası olsun .
Alcam zaten yakarım daha iyiben olsam ben de alırdım, eşyalara bağlanma huyum var. ya başkasına verirlerse diye üzülürdüm.
bence alın ve satın, parasını da istediğiniz gibi kullanın. ama orda bırakmayın derim.
Verilmiş sadakanız varmış. İyi olmuş kurtulduğunuz. Siz şimdi duygusalsınız ama yaşadığınız güzel günleri değil de size yaşatılanları düşünün. Gelinliği satıp çatır çatır parasını yeme fikrini verenleri es geçmeyin o da güzel bir fikirKaynanam bana şey demişti “en mutlu günümde beni ağlattın, o oğlumun düğünü , bizim düğünümüz, seni Allah’a havale ediyorum demişti. Gelinliğimi isteyince üzülmüştür
Bugün tv de evli oğlunu banyo ettiren anne çıkmış Esra ezmeci de , kurgu mu bilmiyorum ama cok tuhaf geldiVerilmiş sadakanız varmış. İyi olmuş kurtulduğunuz. Siz şimdi duygusalsınız ama yaşadığınız güzel günleri değil de size yaşatılanları düşünün. Gelinliği satıp çatır çatır parasını yeme fikrini verenleri es geçmeyin o da güzel bir fikir