- 19 Eylül 2018
- 14.181
- 38.014
- 598
- Konu Sahibi Aykadarguzel
Giydirecek olan daha adidir belki haberi olmaz…e
eşinin eski karısının gelinliğini giyecek kadar da insan adi olmaz heralde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Giydirecek olan daha adidir belki haberi olmaz…e
2.elden aldım der. Yattığı yatağa yatanı okumuştum. Belki haberi bile yoktu kadının.e
O olabilir ama anlaşılır , insanlar anlarGiydirecek olan daha adidir belki haberi olmaz…
Yediremez vs vs gibi durumlarNeyi kastettiniz acaba
Kendi rızasıyla veriyor gibi duruyor. Ama az değil 7 bilezikYediremez vs vs gibi durumlar
Aynen. Bi de şöyle bişey var konu sahibi duygusal galiba o gelinliğe sarılıp ağlar gibime geliyor.Hiç görmesin bile gelinliği, ailesi satsın direkt
Zaten ben bi garibana vereyim diye alıyorum. Bi hayır dua alırım. Bu arada gelinliğim o kadar güzeldi ki…. Kate middleton gelinliği gibiydiAynen. Bi de şöyle bişey var konu sahibi duygusal galiba o gelinliğe sarılıp ağlar gibime geliyor.
Dedigin gibi hic görmeden satsın.
Parasını yerken foto atsın bize…
Hala evli olsan da işe yaramayacaktı ki evde arada giyecek miydin?Zaten ben bi garibana vereyim diye alıyorum. Bi hayır dua alırım. Bu arada gelinliğim o kadar güzeldi ki…. Kate middleton gelinliği gibiydi
Boşver daha güzelini giyersin.Zaten ben bi garibana vereyim diye alıyorum. Bi hayır dua alırım. Bu arada gelinliğim o kadar güzeldi ki…. Kate middleton gelinliği gibiydi
Dahada güzelini tasarlarsinız elbet zamanı gelinceKim 2. El gelinliği alır ki , bi de ben kendim tasarlamıştım onu
Giyerdim kız nolcak , 90-60-90ım halaHala evli olsan da işe yaramayacaktı ki evde arada giyecek miydin?
Tabi öyle ya. Şanslı bile olabilirim hayatı erken öğrendim. Birileri için tüketmeden hala yaşanabilir olduğunu görüyorumBoşver daha güzelini giyersin.
Daha güzel modeller çıkıyor
İstersen satar istersen verirsin kim sana ne diyebilir ki.
Ay düğünümde kaynanam rol çaldığı için asıl o üzülecekGelinligi asla almazdim
Napim o gúzel gunun anisini alip sinir olmaya
Hanımlar anlaşmalı boşanıyoruz haftaya. Ziynet eşyalarımı istedim geri getirmiş. Sadece imza kaldı. Benim gelinliğim kayınvalidemin evinde asılı kalmıştı. Onu da avukatım vasıtasıyla adresime duvak, ayakkabı, gelin çiçeklerim, tacım, pullu kırmızı duvağım şeklinde göndermesini talep ettim. Tamam demiş. Annesi yollayacakmış. Gelinliği görünce üzülürsün dediler ama yine de onlarda kalsın istemedim. Sizce doğru mu düşünmüşüm
Çok mutlu olmanızı diliyorumTavuk suyucum bu siteye yazdığım ilk konuya ilk yorumu sen yapmıştın , mücadelenin sonuna geldik hey gidi hey
Kaynanam bana şey demişti “en mutlu günümde beni ağlattın, o oğlumun düğünü , bizim düğünümüz, seni Allah’a havale ediyorum demişti. Gelinliğimi isteyince üzülmüştür