- Konu Sahibi Aykadarguzel
-
Al ve birine hediye et fakir vs sevap olur asla saklama evdeHanımlar anlaşmalı boşanıyoruz haftaya. Ziynet eşyalarımı istedim geri getirmiş. Sadece imza kaldı. Benim gelinliğim kayınvalidemin evinde asılı kalmıştı. Onu da avukatım vasıtasıyla adresime duvak, ayakkabı, gelin çiçeklerim, tacım, pullu kırmızı duvağım şeklinde göndermesini talep ettim. Tamam demiş. Annesi yollayacakmış. Gelinliği görünce üzülürsün dediler ama yine de onlarda kalsın istemedim. Sizce doğru mu düşünmüşüm
Hım e o zaman alsın, evde tutmasın hemen satsın.Eskisi gibi ucuz değil ki, ben olsam alırım onlardan sonra satarım, parasıyla ya elbise alırım ya da yer içerim
Hiç görmesin bile gelinliği, ailesi satsın direktHım e o zaman alsın, evde tutmasın hemen satsın.
Buraya da parasını yerken ki anın fotosunu atsın.
Hersey o kadar pahalı ki insanlar evlerini bile spottan ya da ikinci elciden düzüyor gerci birine bagislamak da iyi fikirKim 2. El gelinliği alır ki , bi de ben kendim tasarlamıştım onu
İçindeki burukluğu hissedebiliyorum ama hiç üzülme. Emin ol bundan sonra çok daha güzel bir hayatın olacak.Tavuk suyucum bu siteye yazdığım ilk konuya ilk yorumu sen yapmıştın , mücadelenin sonuna geldik hey gidi hey
Bana çok tuhaf geliyor , Şuan mesela alyansımı bile parmağımdan zorla alan adam bütün bilezikleri bana geri veriyor. Benden iyice nefret ediyordurİçindeki burukluğu hissedebiliyorum ama hiç üzülme. Emin ol bundan sonra çok daha güzel bir hayatın olacak.
Mücadeleyi de sen kazandın , ilerleyen zamanlarda farkedeceksin bunu :)
Öyle de verecek böyle de verecek , altın daha çok yükselmeden vereyim diye düşünmüştür .Bana çok tuhaf geliyor , Şuan mesela alyansımı bile parmağımdan zorla alan adam bütün bilezikleri bana geri veriyor. Benden iyice nefret ediyordur
İleride kuyruk acısı sendromu olmaz umarımBana çok tuhaf geliyor , Şuan mesela alyansımı bile parmağımdan zorla alan adam bütün bilezikleri bana geri veriyor. Benden iyice nefret ediyordur
Yok aynen iade ediyor. Bozdurmamış öylece olduğu gibiÖyle de verecek böyle de verecek , altın daha çok yükselmeden vereyim diye düşünmüştür .
Neyi kastettiniz acabaİleride kuyruk acısı sendromu olmaz umarım
Çekişip vermemek için uğraşabilirdi.Öyle de verecek böyle de verecek , altın daha çok yükselmeden vereyim diye düşünmüştür .
İyi yapmışsın üzülsen de al, sonrakine giydirirken hiç üzülmezler onlar.Hanımlar anlaşmalı boşanıyoruz haftaya. Ziynet eşyalarımı istedim geri getirmiş. Sadece imza kaldı. Benim gelinliğim kayınvalidemin evinde asılı kalmıştı. Onu da avukatım vasıtasıyla adresime duvak, ayakkabı, gelin çiçeklerim, tacım, pullu kırmızı duvağım şeklinde göndermesini talep ettim. Tamam demiş. Annesi yollayacakmış. Gelinliği görünce üzülürsün dediler ama yine de onlarda kalsın istemedim. Sizce doğru mu düşünmüşüm
eşinin eski karısının gelinliğini giyecek kadar da insan adi olmaz heraldeİyi yapmışsın üzülsen de al, sonrakine giydirirken hiç üzülmezler onlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?