• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri gelinliğimi teslim aldım :)

binonur

herşeyimsin sen benim.
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2009
152
0
116
İzmir
ve gelinliğim üzerimde :16:

$glın.jpg $glın2.jpg

çoook güzel prenses gibi olmussun fiziğine falan acayip yakışmış gelinlik :16:

ay ya hepinize çok teşekkür ederim acabalarım vardı ama bu yorumları okuyunca çok mutlu oldum gerçekten Allah inş. herkesinde içine sindirsin...:54:
Cok güzel, cok yakismis :122:

Diktirdin mi satin mi aldin? Nisanli bi gelin adayi olarak fiyatini sorsam ayip mi olur?:77:

saol canım benım önce moda evinde gelinliği giydim sonra vucuduma göre ve istediğim düzeltmelere göre en baştan dikildi. 1500 e aldık tatlım (pazarlıkla her şey içinde duvak-çiçek-kese-taç) :16: baktığım tüm gelınlıkler 1850 den aşağı değildi.

çok güzel gerçekten bir ömür boyu mutluluklar :)

ay ya hepinize çok teşekkür ederim acabalarım vardı ama bu yorumları okuyunca çok mutlu oldum gerçekten Allah inş. herkesinde içine sindirsin...:54:

saol canım benım önce moda evinde gelinliği giydim sonra vucuduma göre ve istediğim düzeltmelere göre en baştan dikildi. 1500 e aldık tatlım (pazarlıkla her şey içinde duvak-çiçek-kese-taç) :16: baktığım tüm gelınlıkler 1850 den aşağı değildi.

Sanirim gelinlik icin iyi bir fiyat. Yani bence 4-5 bin liraliklardan fazlasi var eksigi yok. Taslari, detaylari hem cok yerinde hem de cok zarif. Model olarak da benim istedigime cok yakin bi model.
Dügünden sonra da fotograflarini bekliyorum ben. Umarim ugurlu gelir gelinligin sana, cok mutlu olursun. :54:

Sanirim gelinlik icin iyi bir fiyat. Yani bence 4-5 bin liraliklardan fazlasi var eksigi yok. Taslari, detaylari hem cok yerinde hem de cok zarif. Model olarak da benim istedigime cok yakin bi model.
Dügünden sonra da fotograflarini bekliyorum ben. Umarim ugurlu gelir gelinligin sana, cok mutlu olursun. :54:

canım çok teşekkür ederim Allah sana da istediğin kadar güzel bi gelınlık nasip etsin inş. (belki bu modeli sende gelınlıkçine götürüp diktirte bilirsin istersen önden arkadan bi ara giyip senin için foto çekebilirm) tamm düğün bayramdan sonra en kısa sürede senin için yüklemeye çalışacağım :16:

prenses gelinlik bi başka ya hep derler ya gelinlik dediğin kabarık olacak arkadaş çok yakışmış canım

prenses gelinlik bi başka ya hep derler ya gelinlik dediğin kabarık olacak arkadaş çok yakışmış canım

oyy çok saol canım yaaa. bencedeeee aslında içinde kalbolmayacağımı bilsem daha da kabarık isteyebilirdim eteği :9:

Th4Lia
Hayırlı olsun canım güle güle giy mutluluklar şimdiden

kansu
çok alımlı olmuşsun canım

cakmapolly
çok güzel..

teşekkürlerrrrrr :16:

Back