Gelinlik Modelleri gelinliğimi seçtim sizce nasıl?

• Konu Sahibi Konu Sahibi plep
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben de çok beğendim. abartı filan da değil, hem insan düğününde abartı olmicaksa bi daha ne zaman abartı olacak dimi :) çok güzel bi seçim, mutluluklar... :nazar:

bende çok beğendim abartılıda değil çok yakışmış. :31:
güle güle giymek nasip olsun inşallah :nazar::nazar::nazar:

ust tarafı cok guzel ama alrı olmamıs gıbı cnaım

Bence Hiç abartı değil.Çok yakışmış canım allah bi ömür boyu güzel geçim versin:82:

simli süsülü olmasıyla gerçekten çok beğendim, ama ben gelinlikte katkat etek yerine böyle uçuş uçuş tül beğeniyorum $gelinlik-modelleri2.jpg bunun gibi ama prenses kesim :69: ahhh ahh

kızlar teşekkür ederrim iyi dilekleriniz ve beğeniniz için. bugün daha düzgün resimler çekebildik onlarıda ekliyorum. gelinlik kesinleşti zaten. inşallah bi sorun olmadan ağız tadıyla giyebilirim.Allah herkese nasip etsin:) $19032011264.jpg $19032011263.jpg $19032011265.jpg :nazar:

arkanda asili olan gelinlikte cok hos gibi duruyor..
üzerindekide yakismis, gönlünce olsun hersey umarim ;)

bencede çok güzelmiş zaten o simleri gece parladıkça sen kendini prensesler gibi hissediceksin:):)çok güzelmiş güle güle giy cnımm...

cnm gercekten cok hoşmuş boyunda uzun sanırsam tam otrmuş ustune daha guzel bi model olamazdı sankı sana uygun cuk dye otrmuş

cnm gercekten cok hoşmuş boyunda uzun sanırsam tam otrmuş ustune daha guzel bi model olamazdı sankı sana uygun cuk dye otrmuş

teşekkür ederim tatlım boyum 1,68 kısa sayılmam pek. e bide topukluyla falan 1,75 olurum artık düğünde:) gerçektende hazır olmasına rağmen sanki üstüme dikilmiş gibi oldu. hiçbir yeri değişmeden teslim edilecek bana. satıcı bile şaşırdı herşeyiyle tam olunca:) darısı herkesin başına..:nazar:

Back