Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ben de çok beğendim. abartı filan da değil, hem insan düğününde abartı olmicaksa bi daha ne zaman abartı olacak dimi :) çok güzel bi seçim, mutluluklar...
simli süsülü olmasıyla gerçekten çok beğendim, ama ben gelinlikte katkat etek yerine böyle uçuş uçuş tül beğeniyorum
bunun gibi ama prenses kesim ahhh ahh
kızlar teşekkür ederrim iyi dilekleriniz ve beğeniniz için. bugün daha düzgün resimler çekebildik onlarıda ekliyorum. gelinlik kesinleşti zaten. inşallah bi sorun olmadan ağız tadıyla giyebilirim.Allah herkese nasip etsin:)
teşekkür ederim tatlım boyum 1,68 kısa sayılmam pek. e bide topukluyla falan 1,75 olurum artık düğünde:) gerçektende hazır olmasına rağmen sanki üstüme dikilmiş gibi oldu. hiçbir yeri değişmeden teslim edilecek bana. satıcı bile şaşırdı herşeyiyle tam olunca:) darısı herkesin başına..
kızlar teşekkür ederrim iyi dilekleriniz ve beğeniniz için. bugün daha düzgün resimler çekebildik onlarıda ekliyorum. gelinlik kesinleşti zaten. inşallah bi sorun olmadan ağız tadıyla giyebilirim.Allah herkese nasip etsin:)Eki Görüntüle 164206
Eki Görüntüle 164207
Eki Görüntüle 164208