Gelinlik Modelleri gelinliğimi seçtim sizce nasıl?

• Konu Sahibi Konu Sahibi plep
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

plep

'tırt hayaller prensesi'
Kayıtlı Üye
10 Mart 2010
28
0
86
Manisa
:nazar:
kızlar ben pronoviasda daha sade modeller beğenmıştım diktirmek için ama bunu giyince çok hoşuma gitti. nişanlımda ille bu olsun diyo. hafta sonu kesinleştiricez.. aslında buda çok abartı değil ama çok simli? ne dersiniz yakışmışmı?

sayfa 3 de daha net ve düzgün çekilmiş resim mevcuttur:)

Eklentiler

• $Fotoğraf773.jpg
    $Fotoğraf773.jpg
    71,9 KB · Görüntüleme: 206
Son düzenleme:
:nazar:Eki Görüntüle 163331
kızlar ben pronoviasda daha sade modeller beğenmıştım diktirmek için ama bunu giyince çok hoşuma gitti. nişanlımda ille bu olsun diyo. hafta sonu kesinleştiricez.. aslında buda çok abartı değil ama çok simli? ne dersiniz yakışmışmı?

ben cok begendim.. parlak parlak guzell.. abarti diil bence...

teşekkür ederim kızlar çok simli diye düşünüyodum simleri çıkartadabiliriz ama o zmanda o parlaklığı şıklığı kalmıycak .. böyle iyi sanırım:) içimede sindi aslında ama malum 1 kere giyiliyo giyene kadarda insanı çatlatıyo:)

gayet güzel olmuş beğendim ben. ayrıca simli ve parlak olsun gelinlik dediğin biraz gösterişli olur...

Sana çok yakışmış canım, mutluluklar dilerim, darısı bize olsun:29:

Canım çok yakışmış gelinliğin bence de simlerine dokunma ki o gün senin günün parıl parıl parla:16::16::1:

çok hoş çok da yakışmış size, bence kaçırmayın derim. Ayrıca hiç de abartı değil. hee unutmadan nazar boncuğumu da takayım :nazar:

çok şık çok güzel bartıda değil bence al ve bizede düğün fotolarınıda göster tatlım.

çok çok çok teşekkür ederim allah herkese yaşatsın bu güzellikleri. düğün fotolarımı mutlaka koyucam zaten:) yarın kesinleştiriyoruz gelinliği herkes beğendi, sayenizde bende iyice içime sindirdim hepinize çok teşekkürler:nazar::9:

Bence de çok güzel. Hem simleri de çıkarttırma sakın.. o gecenin tek parlayanı sen olmalısın:40:

çok teşekkürler kızlar:16:. simge moda değil nişanlımın annanesinin bi tanıdığı. manisada. 1200tl tanıdık fiatı vermiş ama anane yoğun pazarlıkla 900 e indirmiş:) bakalım yarın tekrar deniycem kısmetse alıcaz...:nazar:

Back