Gelinlik Modelleri gelinliğimi seçtim galiba, bir yorum lütfen :)

bu gelinliği taşıman için sadece zayıf olman yetmez bende zayıfım fakat vücudum atletik yapıda olduğu için bu tarz modeller hiç yakışmadı belim ince olmasına rağmen. mutlaka benzer bi modeli üzerinde dene göğüs bel kalça oyuntusu çok ideal olanlara yakışıyo bu tarz gelinlikler

Canım ben iki kere aynı modeli denedim farklı yerlerde, birisi annem diğeri de kayınvalidem görsün diye Toplamda 15 tane gelinlik denedim, balık modelden aşırı kabarıklara, ince düz gelinliklerden kollu gelinliklere kadar ki hangi model bana uyar anlayabileyim diye. Çünkü dediğin gibi hep internette baktım. Ama annem de kayınvalidem de en çok bu modeli yakıştırdılar bana. Ortalama bir boyum var ama vücut oranımı seviyorum, şuram fazla buram eksik gibi bir durumum yok. Gelinliğim bu olacak ama etek kısmında biraz daha danteller inecek işte tek fark olarak. Tek tül çok sade geldi.

Son düzenleme:
canım ben burak kaynar wedding house altıparmakta tavsiye ediyorum ben çok memnun kaldım VİRÜSbursadaki butun modaevlerini gezmişimdir herhelde hatice hanım ve oğlu dünya tatlısı insanlar butun forumdaki arkadşlarada tavsiye etmişimdir herhelde umarım herşey gönlünce olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…