Gelinlik Modelleri gelinliğimi seçtim galiba, bir yorum lütfen :)

gelinliğini çok beğendim çok hoş bence..
amaaaaa ayakkabına bayıldımm bayıldımmmm:):):)
hayırlı olsun çoook mutlu olun

gelinliğini çok beğendim çok hoş bence..
amaaaaa ayakkabına bayıldımm bayıldımmmm:):):)
hayırlı olsun çoook mutlu olun

çok saol canım ya beğenmene çok sevindim. İnsan o kadar araştırmadan sonra böyle güzel cesaretlendirici şeyler duyunca deymiş o kadar vakit harcamama diyor.
Ayakkabılar Bilstore mağazalarında satılıyormuş canım, İstanbul'da var bi kaç mağazası. E-bay de falan 100 dolar gibi bi fiyata satılıyordu bi ara baktığımda, ama tabi onun shipping olayı falan astarı yüzünden pahalıya çıkabilir. Ben bi istanbula gittiğimde bakıp denemeyi düşünüyorum. Denersem ayakta nasıl duruyor falan fotoğraf çeker paylaşırım

aşkolsun ya niye pişman olayım sorduğuma :86:

bence saçını duvağına kesin karar verdikten sonra düşün, tabiki toplu saçla daha cok rahat edersin... ama şimdi anneyi de kırmak olmaz kızı için heves ediyo neticede, sende kınada annenin istediği gibi bişey yapabilirsin maksat senle birlikte herkes mutlu olsun dimi ama
seçtiğin topuz hakkaten sade ve gelinliğinle çokta güzel durur eminim. ama sanırım böyle bi topuz için alttan gelen duvaklar daha iyi olur, çünkü üstten olursa duvak saçını kapatır ve bi anlamı kalmaz diye düşünüyorum şahsen :97:
gözlerin yeşil demek maşallah :) pembe far saatler ilerledikçe seni yorgun gösterebilir tonu çok önemli denemelerine şimdiden başla derim... bol rimel eyeliner ve allıktan oluşan bi makyaj gözlerini ortaya çıkartabilir...

el çiçeği için seçimin çok güzel ay ne güzel cıvıl cıvıl kurdeleyle bağlanması da olağanın dışında durucak bıktım valla herkeste tek tip çiçek görmekten :84:

bence bu ayakkabı işini biraz düşün, illla öyle şıkırdaklı bi ayakkabı seçmek zorunda değilsin ki, eminönündeki ayakkabıcılara bak derim, klasik yada platformlu bir sürü çeşit var ve uygun fiyatlardalar. daha sonrada herhangi bi beyaz elbise pantolon etek altına da giyebilirsin değerlenir yani.... çok oynamayı seviyosan alternatif olarak beyaz babet bak bence kendine yada ayakkabın çoooooooooook rahat olsun bu kalpli ayakkabılara zaten bayıldım bayıldım acaip cimcime bişi. ama gelinliğin altına tercih edermiydim :97: sanmıyorum

sen kendine haksızlık ediyosun bak ben senden daha çok konuştum aileden habire gelin çıkıyo gelin geliyo evlenmeden tecrübenin anasını ağlattım valla...

ben bu modeli cok begeniyorum...
cok dogru bir secim yapmissin...
umarim istedigin gibi dikerler..
simdiden mutluluklar, hersey hayallerindeki gibi olsun...

çok begendım cok asıl bır durusu var , ama cok sade kalmış , sankı göğüs kısmına hafıf taş işlense ince bir şekilde daha bır gosterıslı olur yanı en azından ben oyle yaptırırdım bıraz kokoslugu sevıyorm galıba :))

ustunuzde gorururz inş. Mutluluklar

canım ayakkabılar gittigidiyor da da var 200 tl fiyatı ,aklında olsun..
bir de gelin çiçeği ekliyeyim:)

Son düzenleme:

Canım aynen dediğin gibi annemi kırmak istemiyorum. Çünkü çok anlayışlı bi kadındır Ben de o tarzları seviyorum zaten bakalım deniycem hangisi güzel olursa. Diğer model için de dediğin gibi alttan olacak duvak ve ona böyle kenarları dantelli o sade duvak olur mu bilemedim :26: Pembe far için de bu dediğini hiç düşünmemiştim, olabilir evet. Ya gelin olmak ne zor iş, farın rengine bile karar vermek zorundasın ayyyhhh Güzel tavsiyelerin için çoook saol canım, daha güzelleri senin olur inşallah. Bu evlilik konusunda tecrübe çok önemli, benim etrafımda çok evlenen olmadığı için böyle kafayı yedim her yere saldırdım araştırma yapıcam diye Ama burası da çok yardımcı oluyor, bizzat yaşanan şeyleri görüp tartma imkanın olduğu için. Tekrar teşekkür ederim vaktini ayırdığın için canım

ben bu modeli cok begeniyorum...
cok dogru bir secim yapmissin...
umarim istedigin gibi dikerler..
simdiden mutluluklar, hersey hayallerindeki gibi olsun...

Çoook saol canım, içimi rahatlatıyorsunuz vallahi iyice içime sindi artık gelinliğim. Dikim konusunda da çok sabırlı olduğunu söylüyor kayınvalidem terzinin, bakalım benim gibi pimpirik bi insanı da ancak öyle birisi çekebilir heralde. İnşallah dikiş kısmını da sorunsuz hallederiz. Daha güzelleri isteyen heeeeerkesin başına inşallah. Güzel yorumların için saol canım

Canım dediğin gibi sade bi gelinlik, beni de o çekti işte Ama eteğine de biraz dantel indiricem, o kadarı kurtarır mı kokoşluk seviyesini bilmem Bi giymek nasip olursa fotoğraflarımdan bol bol koyarım fikir olsun arkadaşlara diye. Hatta provalarımda bile çekip koymayı düşünüyorum

Canım aynen dediğin gibi annemi kırmak istemiyorum. Çünkü çok anlayışlı bi kadındır Ben de o tarzları seviyorum zaten bakalım deniycem hangisi güzel olursa. Diğer model için de dediğin gibi alttan olacak duvak ve ona böyle kenarları dantelli o sade duvak olur mu bilemedim Pembe far için de bu dediğini hiç düşünmemiştim, olabilir evet. Ya gelin olmak ne zor iş, farın rengine bile karar vermek zorundasın ayyyhhh Güzel tavsiyelerin için çoook saol canım, daha güzelleri senin olur inşallah. Bu evlilik konusunda tecrübe çok önemli, benim etrafımda çok evlenen olmadığı için böyle kafayı yedim her yere saldırdım araştırma yapıcam diye Ama burası da çok yardımcı oluyor, bizzat yaşanan şeyleri görüp tartma imkanın olduğu için. Tekrar teşekkür ederim vaktini ayırdığın için canım

gayette olur, kenarları sırf gelinliğin dantelinden olunca o kadar da güzel olur ki, butiğe gittiğinde dene bak sende görüceksin hehe.... eee zor tabi gelin olmak seni senden daha iyi kimse detaylı düşünemez o yüzden araştırmalara devamm
rica ederim canm inşallah faydalı olabilmişimdir... herkes için hersey cok güzel olsun inşallah

Son düzenleme:
[/I]
rica ederim canım ne demek...ben vücut ölçülerini tam bilemiyorum giy bak bakalım nişanlınla beraber karar verin...yardım etmeyi çok isterdim ama malum bilmeden ölçülerini bişi söylemek yalnış olur. giy bak bakalım pot durmaz ise yaparsın yoksa böylecede kalabilir.her kız gelinliğin içinde muhteşem durur seninde öyle olucağından eminim ama kadın milleti işte kusursuz olsun ister her şeyi

gelinligin modeli cok guzel cok begendim
çok teşekkür ederim
cok zarif bir model
çok saolun ben de çok şaşaalı bi model istemiyodum bu model tam hayalimdeki gelinlik oldu
Canım bu haftasonu denedim aynı alce gibi bir modeli çok güzel olduu Hafif şekilde aşağıya inen dantel daha zengin gösterdi sanırım öyle yaptıracağım. Aynen dediğin gibi beyaz gelinlik her genç kıza çok yakışıyor ama insan illa ki de kusursuz olmak istiyor Ayyhhh çok güzel bi duyguymuş gelinlik giymek, ilk defa denedim de
gelinliğe bayıldım resmide hemen çaldım
mutlulukla giyersin inşallah.

Çok saol canım, çalmakla iyi yapmışsın böyle bi model düşünüyosan fikir olmuş olsun sana da

eminim güzell olduğuna canım Allah bol bol mutluluk ile taçlandırsın inşallah...:87: 3 çocuk istiyoruz bu arada

eminim güzell olduğuna canım Allah bol bol mutluluk ile taçlandırsın inşallah...:87: 3 çocuk istiyoruz bu arada

3 çocuk muuuuu! ay benim şu anda bir kedim var onunla bile başedemiyorum vallahi 3 çocuk beni aşar :89:
güzel dileklerin için çok saol canım, darısı bu güzel şeylerin hayalini kuran tüm arkadaşların başına

Vay süper hayırlı olsun inşallah müthiş seçim :)

çok teşekkür ederiiiiimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…