- 14 Haziran 2010
- 1.271
- 398
- 363
gelinliğini çok beğendim çok hoş bence..
amaaaaa ayakkabına bayıldımm bayıldımmmm:):):)
hayırlı olsun çoook mutlu olun
üstteki gelinliği beğendim mutluluklar....
Ay canım interneti sömürdüm resmen bunları ararkenDuvak olarak tül olup iki yanında danteli olan duvaklardan önerdi terzi. Ben de saçımı toplatmayı düşünüyorum ama annem açık düşünmüş O dediğim duvaktan belçim erdoğanınki gibi tepede taç olan bişey önerdi bana. Benim de hoşuma gitti açıkçası ama tam karar veremedim toplarsam daha rahat ederim diye düşündüm ama saçımı açık da çok sevdiğim için arada kaldım. Şimdi bi fasıl da saçıma karar vermeyi düşünürüm heralde Aklımda şu resimdeki topuz var çok orjinal geldi bana. Diğer resimdeki taç gibi bir taç düşünmüştüm, çok sempatik geldi Makyaj olarak da sade bi makyaj düşünüyorum. Belki fuşya bi far olabilir hafif. Gözlerim yeşil olduğu için fuşyayı ve pembeyi seviyorum. Birde eyeliner kullanırım ben hep o yüzden güzel bi eyeliner olması lazım. Pembe tonlarda da allık, hopp bitti
El çiçeğimi de böyle canlı renklerden istiyorum ve kurdeleyle bağlansın istiyorum sadece. Ayakkabım da şu beyaz üstüne kırmızı kalpli melissalar çok hoşuma gitti sanırım onları alıcam. Normal zamanda da kullanabileceğim bişey olsun istiyorum ayakkabı, şimdi pırıltılı beyaz bi ayakkabıyı bidaha nerde giyerim ki.
Kısaca böyle işte, bak sorduğuna pişman ettim seni di mi canımBende fikir bitmez, o kadar araştırdım ki bu gelinlik ve aksesuar işini
çok saol canım ya beğenmene çok sevindim. İnsan o kadar araştırmadan sonra böyle güzel cesaretlendirici şeyler duyunca deymiş o kadar vakit harcamama diyor.
Ayakkabılar Bilstore mağazalarında satılıyormuş canım, İstanbul'da var bi kaç mağazası. E-bay de falan 100 dolar gibi bi fiyata satılıyordu bi ara baktığımda, ama tabi onun shipping olayı falan astarı yüzünden pahalıya çıkabilir. Ben bi istanbula gittiğimde bakıp denemeyi düşünüyorum. Denersem ayakta nasıl duruyor falan fotoğraf çeker paylaşırım
aşkolsun ya niye pişman olayım sorduğuma:86:
bence saçını duvağına kesin karar verdikten sonra düşün, tabiki toplu saçla daha cok rahat edersin... ama şimdi anneyi de kırmak olmaz kızı için heves ediyo neticede, sende kınada annenin istediği gibi bişey yapabilirsin maksat senle birlikte herkes mutlu olsun dimi ama
seçtiğin topuz hakkaten sade ve gelinliğinle çokta güzel durur eminim. ama sanırım böyle bi topuz için alttan gelen duvaklar daha iyi olur, çünkü üstten olursa duvak saçını kapatır ve bi anlamı kalmaz diye düşünüyorum şahsen :97:
gözlerin yeşil demek maşallah :) pembe far saatler ilerledikçe seni yorgun gösterebilir tonu çok önemli denemelerine şimdiden başla derim... bol rimel eyeliner ve allıktan oluşan bi makyaj gözlerini ortaya çıkartabilir...
el çiçeği için seçimin çok güzel ay ne güzel cıvıl cıvıl kurdeleyle bağlanması da olağanın dışında durucak bıktım valla herkeste tek tip çiçek görmekten :84:
bence bu ayakkabı işini biraz düşün, illla öyle şıkırdaklı bi ayakkabı seçmek zorunda değilsin ki, eminönündeki ayakkabıcılara bak derim, klasik yada platformlu bir sürü çeşit var ve uygun fiyatlardalar. daha sonrada herhangi bi beyaz elbise pantolon etek altına da giyebilirsin değerlenir yani.... çok oynamayı seviyosan alternatif olarak beyaz babet bak bence kendine yada ayakkabın çoooooooooook rahat olsunbu kalpli ayakkabılara zaten bayıldım bayıldım acaip cimcime bişi. ama gelinliğin altına tercih edermiydim :97: sanmıyorum
sen kendine haksızlık ediyosun bak ben senden daha çok konuştumaileden habire gelin çıkıyo gelin geliyo evlenmeden tecrübenin anasını ağlattım valla...
ben bu modeli cok begeniyorum...
cok dogru bir secim yapmissin...
umarim istedigin gibi dikerler..
simdiden mutluluklar, hersey hayallerindeki gibi olsun...
çok begendım cok asıl bır durusu var , ama cok sade kalmış , sankı göğüs kısmına hafıf taş işlense ince bir şekilde daha bır gosterıslı olur yanı en azından ben oyle yaptırırdım bıraz kokoslugu sevıyorm galıba :))
ustunuzde gorururz inş. Mutluluklar
canım ayakkabılar gittigidiyor da da var 200 tl fiyatı ,aklında olsun..
bir de gelin çiçeği ekliyeyim:)
Ayyy saol bakayım bari, gittigidiyoru hiç kullanmıyordum o yüzden oraya bakmak aklıma gelmediGüzel fikirlerin için saol canıııımmm
Eki Görüntüle 173651 Eki Görüntüle 173652
güzel bir gelinlik modeli benim gelinliğime benziyor
bir ömür boyu mutlu olun...
Canım çooook saol, darısı bugünlerin hayalini kuran tüüüüm arkadaşların başına
Moralin için çok saol bu aradaYa boyumla ilgili bir sıkıntım yok ama işte insan gelinliği böyle sülün gibi modellerin üstünde görüp de beğeniyor sonra üstünde görünce o havası kalmaz mı diye bi tırstım açıkçası. Ama kurtarıcılarımız topuklular saolsun
Kalça kısmı için sence nasıl? Alce gibi yaptırsam mı acaba yoksa böyle mi bıraksam. Ya aslında çok farklı da değil ya işte benimkisi de kıllık
çok teşekkür ederimgelinligin modeli cok guzel cok begendim
çok saolun ben de çok şaşaalı bi model istemiyodum bu model tam hayalimdeki gelinlik olducok zarif bir model
Canım bu haftasonu denedim aynı alce gibi bir modeli çok güzel olduu[/I]
rica ederim canım ne demek...ben vücut ölçülerini tam bilemiyorum giy bak bakalım nişanlınla beraber karar verin...yardım etmeyi çok isterdim ama malum bilmeden ölçülerini bişi söylemek yalnış olur. giy bak bakalım pot durmaz ise yaparsın yoksa böylecede kalabilir.her kız gelinliğin içinde muhteşem durur seninde öyle olucağından eminimama kadın milleti işte kusursuz olsun ister her şeyi
gelinliğe bayıldım resmide hemen çaldım
mutlulukla giyersin inşallah.
eminim güzell olduğuna canım Allah bol bol mutluluk ile taçlandırsın inşallah...:87: 3 çocuk istiyoruz bu arada
Vay süper hayırlı olsun inşallah müthiş seçim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?