uzun boylu ve zayıfsan gayet güzel bir seçimyapmışsın...
herşeygönlünce olsunn
bence gayet güzel şık ve zarif mutlulukla giy inşallah...
Zayıfım ama boyum 1.62 :26:
canım öncelikle hayırlı olsun diyorum Allah mutlu etsin umarım bu neşen evlilikten sonrada devam eder Allah ayırmasın...
gelinliğe gelince çok hoş ben ok beğendim.boyun 1.62 imiş ama güzel bi ayakkabı ile tamamlarsan yeterli olucaktır diye düşünüyorum.kısa değilsin ortalama boy oranındasın merak etmetopukluyu giy zaten 1.75 olursun oda sana yeter mutluluklar tekrardaaaaan
Altına yüksek topuklu bi ayakkabı gıyersen.bence gayet hoş olur..çok asil bi gelınlık yaa.Çok begendım :) hayırlı olsun...en kısa zamanda üstünde görmek isterız yalnız şimdiden mutluluklar
hımmm o zaman platform topuk ayakkabıyla hallediceksin onu da tabi nişanlının da boyu uzunsa
Çok güzel ve zarif bir model. İnşallah güzel dikerler, memnun kalırsın canım
oooo çok güzel... allah mesut etsin..
Tatlım işte aklımdaki tek soru işareti o biliyor musun.. Çünkü çok yakın bi arkadaşım çok güzel bi gelinlik modeli bulmuştu kendi düğününde ama terzisi mahvetti modeli, gerek kumaş seçimi gerek dikişi çok fenaydı. Umarım benim başıma böyle bişey gelmez.. Kayınvalidemin o naz çeker, tam istediğin gibi de yapar demesine güveniyorum.. Gerçi bir tane daha varmış Tunalı'da terzisi ona da bi bakıcam sanırım. En azından önceden diktikleri gelinlikleri kıyaslarım da bir karara varırım diyorum :26:
Peki sence kalça kısmı nasıl rozelindacım? Alceninki sanki biraz daha yavaş genişliyo gibi, öyle mi yaptırsam aynen mi bıraksam?
Tatlım işte aklımdaki tek soru işareti o biliyor musun.. Çünkü çok yakın bi arkadaşım çok güzel bi gelinlik modeli bulmuştu kendi düğününde ama terzisi mahvetti modeli, gerek kumaş seçimi gerek dikişi çok fenaydı. Umarım benim başıma böyle bişey gelmez.. Kayınvalidemin o naz çeker, tam istediğin gibi de yapar demesine güveniyorum.. Gerçi bir tane daha varmış Tunalı'da terzisi ona da bi bakıcam sanırım. En azından önceden diktikleri gelinlikleri kıyaslarım da bir karara varırım diyorum :26:
Peki sence kalça kısmı nasıl rozelindacım? Alceninki sanki biraz daha yavaş genişliyo gibi, öyle mi yaptırsam aynen mi bıraksam?
Bende Ankara'dayım canım ama bu konularda tecrübesizim. Bildiğim güvendiğim bir terzi yok. Olsa önerirdim sana. Gelinlikte seçtiğin kumaşta önemli, mutlaka kumaşını gör. Ona göre de kararını vermiş olursun.
Kalça kısmına gelince, benim fikrim, üstteki resimdeki gibi olsun. Yani çok aşağılara inmesin.. Bu benim tercihim hani
Bu arada ne güzel gelinlikte açık gelinlik kavganız yok, muhtemelen ben istediğim gelinliği bile giyemiyeceğimçünkü sevgilimin ailesi çok dindar, şimdiden uyarıyor beni kıyafetlerim konusunda:44:
işte bu mesele çok önemli. hani tecrübeli biriyse dikişi de güzel olur, sonuçta modelde bir zorluk yok. tabii aceleye gelmemesi de iyi olur.
bence bu gelinlikte en kritik nokta kumaş seçimi. tamam pronoviasa 5000 lira vermeyelim ama bu görüntüde bir gelinlik istiyorsak da paraya biraz kıyıp en kalitelisinden kumaş kullandırtmak gerekir. eğer sana 1000 tlnin altında fiyat veriyorlarsa aynı duracağından şüphe ederim ben...
Fikrin için saol canım. Diyorum ya aslında aralarında nerdeyse hiç fark yok işte benim kıllığım
Gelinlikte açıklık konusunda ben çooooook önceden demiştim istediğim gibi gelinlik giyicem diye ve çok kararlı bi şekilde söylemiştim. İtiraz etse de giyerdim yani, zavallım da gözümdeki ateşi gördü heralde ki tamam hayatım nasıl istiyorsan dediAma normalde kıyafet konusunda da rahatımdır, tek problemimiz dekolte ve mini etektir. Yoksa dizimin biraz üstünde olan eteklere ne bileyim kolsuzlara bikiniye falan bişey demez saolsun
Sen nişanlının ailesi ile uyum sağlayabilirsin canım inşallah, insanın bişeyi kendisi istemeden sadece karşı taraf istiyor diye yapması mutsuz edebilir çünkü.
Herşey gönlümüzce olur inşallllaaaaahhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?