Gelinlik Modelleri gelinligimi secmeme yardim edin

Cok guzelmis canim, gule gule giy insallah. Siluet olarak benim begendiklerime cok benziyor, kabarik ama cok abarti degil, dantel kullanimi da tam benim istedigim gibi. Omuzlari da dedigin gibi yaparlarsa cok guzel olur.

inşallah canım benim umarım sende içine sinen gelinliği bulursun mutluluklar dilerimmmm

Canım bızımde kpss ve atanma derken zorlu bır sureç oldu, ama bu aşamada yaklaşık 6 ay araştırma fırsatım oldu herşeyi, ben sana bizim seçimlerimizi fiyatları ve detayları yazarım ozelden, telefon da eklerım, sen geldiğinde konusursun. Sophıa Cengelköy de Nişan Davetine katıldım, oldukça hoş bir atmosferi var merak etme, içine sinecektir:)

ikinci gelinlik güzel, şimdiden mutluluklar dilerim

Ikisi de çok güzel. Ancak ikinci daha orjinal geldi. Oyum ikinciye.

1. si güzel bence 2. si nişanlık gibi duruyor.. şimdiden hayırlı olsun

kesinlikle 2.si :) harika gerçekten. Eteğinde abartı bir kabarıklık yok, üst kısmı çok zarif özellikle sırtı. Beğendim ben :)

bence de 2.si güzell

Canim mesajini aldim, henuz ozelden mesaj atamiyorum o yuzden buradan cevap yazayim. Tavsiyelerin icin cok tesekkur ederim. Gercekten boyle uzaktan is yapmaya calisirken, arkadas tavsiyesi olmadan karar vermek secim yapmak cok zor oluyor. Istanbul'a geldigimizde bahsettigin kuaforlerle gorusecegim. Insallah fotograf isini de ayarlayabiliriz. Cok sagol :) Diger tavsiyelerine de bakacagim, mesela ben de nikah sekeri icin farkli bir alternatif ariyordum. Sizin seker fikriniz guzelmis, nerede yaptiriyorsunuz, ve ne kadara? Ben sukkulent bitkilere bakiyordum, ama Yalova'da bir sera tanesi uc lira fiyat verdi, suslemesiz. Annem cok sicak bakmiyor bu fikre, cok ucuk geldi sanirim. Illa seker olsun istiyor. Bakalim ne olacak sonunda.

Bence Türkiye'de çok daha güzel modeller var.Hele İstanbul gelinliğin ticaret merkezi hem fiyatlar uygun hem de çeşit çok.İki günde hazır gelinlik bulabilirsin bence ama yine de sen bilirsin.Benim fikrim karışık biraz 1.si önden 2. gelinlikte arkadan daha hoş görünüyor😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben 2. gelinliği daha cok begendim. ustelik 1. gelinlik tarz olarak insanı daha kilolu gösteriyor gibi geldi bana özellikle basenleri.
ancak kesinlikle oradan teşhir urunu olarak alacagın ve bir de daraltmakla ugrasacagın paralara turkıyeden hazır dırek kendı uzerıne gore cok daha guzel gelinlikler bulabilirsin. ustelik teşhir urunu de olmaz. mutluluklar diliyorum

Rica ederim bende burdan fikirlerle hallettim arastira arastira. Canim kuafor fotografci nikah basvuru balayi mekan gibi rezervasyonlu islerin on anlasmalarini ssaglama netlestirme yaptiktan sonra kalan isler kolay zaten.
Sekerleri Bakirkoy de pasaj yaninda sekerleme satan bir dukkandan aliyorum tanesi 1 tl. Uzerine isimlerimizin ve tarihimizin yazdigi kartlar zimbalanacak onu tanidiga yaptiriyoruz. Ama eminonunde hazir halde tanesi 2.5 3 tl idi. Pamuk Sekeri dusundum ben ama bizim kalabalik degil ikimizinde. Gerek kalmadi. Seker isi agustosta bile halledilir yani kolay is :)

2.Gelinlik daha hoş ama yaka kısmıyla oynansa biraz daha açık olsa kollara düşse falan çok daha iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…