- 20 Ekim 2013
- 1.068
- 734
- 123
Cok guzelmis canim, gule gule giy insallah. Siluet olarak benim begendiklerime cok benziyor, kabarik ama cok abarti degil, dantel kullanimi da tam benim istedigim gibi. Omuzlari da dedigin gibi yaparlarsa cok guzel olur.
Acikcasi hem mesafe, hem de zaman darligindan oturu cok stresliyim. Mesela dugun mekanini internette gordugum kadariyla, ve biraz da burada okudugum yorumlar sonucunda sectim (Sophia Cengelkoy). Annem gitti mekana, benim henuz gorme sansim olmadi. Umarim iyi cikar. Bunun haricinde, dedigin gibi, yuzuk, kuafor, davetiye, nikah sekeri, cicek, fotograf, vs. hic bir sey dusunmeye vaktimiz olmadi. Istanbul'dayken bunlari halletmeye calisacagiz. Istanbul Anadolu yakasinda, Erenkoy-Kadikoy civarinda kuafor-makyoz onerilerinize acigim yani :)
2. daha güzel :))
kizlar yardim lutfen!!!
Nisan ayinda evlilik karari aldik. Agustos sonunda evlenmeyi dusunuyoruz. Yurtdisinda yasiyorum, Turkiye'ye gelecegiz iki haftaligina nikah islemleri icin, ama sifirdan gelinlik diktirmeye vakit olmayacak tabii. Hazir birseyler bulmam lazim. Yasadigim yerde iki dukkanda gelinlik denedim, ikisinde de birer favorim var. Sizce hangisini seceyim?
1. http://www.modeca.com/product/6/134/Olivia
Bu gelinligi ufak bir dukkanda denedim. Ellerinde fazla secenek yoktu zaten, ama ilk denemem buyuk bir butikteydi, ve butcem kisitli oldugu icin benimle pek iyi ilgilenmediklerini hissetmistim. O yuzden sansimi burda denemek istedim. Bana uygun gorunen uc elbisenin iki tanesini begendim. Ayni marka zaten ikisi de, Modeca Ola ve Olivia. Kabarik istemiyorum diyordum, ama Olivia'nin tul kabarik etegi hic rahatsiz etmedi beni. Ust kismi da begendim (kucuk goguslu oldugum icin straplez ve prenses kesim istemiyorum). Butik sahibi hanim yeni elbise siparis etmek icin zamanim olmadigini, ama sansima ikisinin de yeni birer adetinin su an icin ellerinde bulundugunu soylediler. Fiyatlar soyle:
Olivia; yeni elbise 1600 pound, teshir urunu 600 pound. Ikisi de 12 beden
Ola; yeni elbise 1490 pound, teshir urunu 600 pound. Teshir urunu olan 12 beden, yeni olan 14 beden.
Benim bedenim 8-10. Yani bunlardan herhangi birini alirsam daraltma yaptirmam gerekecek.
2. http://www.essensedesigns.com/stella-york/dresses/detail/5923
Ufak dukkana gittikten sonra, buyuk butikte bir randevum daha vardi. Ben ufak dukkanda kabarik etekli bir model begendigimi soyleyince onceki gelisimde denettiklerinden farkli elbiseler gostermeye basladilar. Ama yine tabii begendiklerimin cogu cok pahaliydi. En son, bu Stella'nin 5923 nolu gelinligini denedi. Rengi cok hos, hafif bir pembelik var. Siluet olarak da Olivia'yla ayni gibiler. Yani model olarak begendim, yaka acikligi, sirt detayi, vs. Yalniz bu gelinligin ust tarafinda kullanilmis olan dantel bana biraz ucuz gorunuyor gibi geldi. Bir de, Olivia'nin eteklerinde ust tarafin devami olarak asagilara parca parca uygulanmis danteller var. Stella'danin etekleri duz tul. Daha basit duruyor. Ama fiyat acisindan avantajli; eger hemen siparis verirsem, kendi bedenimde yeni elbise siparis edecekler, 10 hafta icinde gelmis olacak. Fiyati 1100 pound.
Kucuk dukkan bugun kapali. Yarin bir gidip teshirdeki Olivia'ya bir daha bakmayi dusunuyorum. Eger cok goze batan bir defo yoksa teshirdekini alayim 600 pounda, ya da obur taraftaki Stella 5923 icin siparis vereyim diyorum. Siz ne dersiniz?
Canım bızımde kpss ve atanma derken zorlu bır sureç oldu, ama bu aşamada yaklaşık 6 ay araştırma fırsatım oldu herşeyi, ben sana bizim seçimlerimizi fiyatları ve detayları yazarım ozelden, telefon da eklerım, sen geldiğinde konusursun. Sophıa Cengelköy de Nişan Davetine katıldım, oldukça hoş bir atmosferi var merak etme, içine sinecektir:)
Canim mesajini aldim, henuz ozelden mesaj atamiyorum o yuzden buradan cevap yazayim. Tavsiyelerin icin cok tesekkur ederim. Gercekten boyle uzaktan is yapmaya calisirken, arkadas tavsiyesi olmadan karar vermek secim yapmak cok zor oluyor. Istanbul'a geldigimizde bahsettigin kuaforlerle gorusecegim. Insallah fotograf isini de ayarlayabiliriz. Cok sagol :) Diger tavsiyelerine de bakacagim, mesela ben de nikah sekeri icin farkli bir alternatif ariyordum. Sizin seker fikriniz guzelmis, nerede yaptiriyorsunuz, ve ne kadara? Ben sukkulent bitkilere bakiyordum, ama Yalova'da bir sera tanesi uc lira fiyat verdi, suslemesiz. Annem cok sicak bakmiyor bu fikre, cok ucuk geldi sanirim. Illa seker olsun istiyor. Bakalim ne olacak sonunda.
kizlar yardim lutfen!!!
Nisan ayinda evlilik karari aldik. Agustos sonunda evlenmeyi dusunuyoruz. Yurtdisinda yasiyorum, Turkiye'ye gelecegiz iki haftaligina nikah islemleri icin, ama sifirdan gelinlik diktirmeye vakit olmayacak tabii. Hazir birseyler bulmam lazim. Yasadigim yerde iki dukkanda gelinlik denedim, ikisinde de birer favorim var. Sizce hangisini seceyim?
1. http://www.modeca.com/product/6/134/Olivia
Bu gelinligi ufak bir dukkanda denedim. Ellerinde fazla secenek yoktu zaten, ama ilk denemem buyuk bir butikteydi, ve butcem kisitli oldugu icin benimle pek iyi ilgilenmediklerini hissetmistim. O yuzden sansimi burda denemek istedim. Bana uygun gorunen uc elbisenin iki tanesini begendim. Ayni marka zaten ikisi de, Modeca Ola ve Olivia. Kabarik istemiyorum diyordum, ama Olivia'nin tul kabarik etegi hic rahatsiz etmedi beni. Ust kismi da begendim (kucuk goguslu oldugum icin straplez ve prenses kesim istemiyorum). Butik sahibi hanim yeni elbise siparis etmek icin zamanim olmadigini, ama sansima ikisinin de yeni birer adetinin su an icin ellerinde bulundugunu soylediler. Fiyatlar soyle:
Olivia; yeni elbise 1600 pound, teshir urunu 600 pound. Ikisi de 12 beden
Ola; yeni elbise 1490 pound, teshir urunu 600 pound. Teshir urunu olan 12 beden, yeni olan 14 beden.
Benim bedenim 8-10. Yani bunlardan herhangi birini alirsam daraltma yaptirmam gerekecek.
2. http://www.essensedesigns.com/stella-york/dresses/detail/5923
Ufak dukkana gittikten sonra, buyuk butikte bir randevum daha vardi. Ben ufak dukkanda kabarik etekli bir model begendigimi soyleyince onceki gelisimde denettiklerinden farkli elbiseler gostermeye basladilar. Ama yine tabii begendiklerimin cogu cok pahaliydi. En son, bu Stella'nin 5923 nolu gelinligini denedi. Rengi cok hos, hafif bir pembelik var. Siluet olarak da Olivia'yla ayni gibiler. Yani model olarak begendim, yaka acikligi, sirt detayi, vs. Yalniz bu gelinligin ust tarafinda kullanilmis olan dantel bana biraz ucuz gorunuyor gibi geldi. Bir de, Olivia'nin eteklerinde ust tarafin devami olarak asagilara parca parca uygulanmis danteller var. Stella'danin etekleri duz tul. Daha basit duruyor. Ama fiyat acisindan avantajli; eger hemen siparis verirsem, kendi bedenimde yeni elbise siparis edecekler, 10 hafta icinde gelmis olacak. Fiyati 1100 pound.
Kucuk dukkan bugun kapali. Yarin bir gidip teshirdeki Olivia'ya bir daha bakmayi dusunuyorum. Eger cok goze batan bir defo yoksa teshirdekini alayim 600 pounda, ya da obur taraftaki Stella 5923 icin siparis vereyim diyorum. Siz ne dersiniz?[/
2 süperrrrrrrQUOTE]
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?