Gelinlik Modelleri gelinligimi secmeme yardim edin

doucet

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2014
9
0
86
İngiltere
kizlar yardim lutfen!!!

Nisan ayinda evlilik karari aldik. Agustos sonunda evlenmeyi dusunuyoruz. Yurtdisinda yasiyorum, Turkiye'ye gelecegiz iki haftaligina nikah islemleri icin, ama sifirdan gelinlik diktirmeye vakit olmayacak tabii. Hazir birseyler bulmam lazim. Yasadigim yerde iki dukkanda gelinlik denedim, ikisinde de birer favorim var. Sizce hangisini seceyim?

1. http://www.modeca.com/product/6/134/Olivia

Bu gelinligi ufak bir dukkanda denedim. Ellerinde fazla secenek yoktu zaten, ama ilk denemem buyuk bir butikteydi, ve butcem kisitli oldugu icin benimle pek iyi ilgilenmediklerini hissetmistim. O yuzden sansimi burda denemek istedim. Bana uygun gorunen uc elbisenin iki tanesini begendim. Ayni marka zaten ikisi de, Modeca Ola ve Olivia. Kabarik istemiyorum diyordum, ama Olivia'nin tul kabarik etegi hic rahatsiz etmedi beni. Ust kismi da begendim (kucuk goguslu oldugum icin straplez ve prenses kesim istemiyorum). Butik sahibi hanim yeni elbise siparis etmek icin zamanim olmadigini, ama sansima ikisinin de yeni birer adetinin su an icin ellerinde bulundugunu soylediler. Fiyatlar soyle:

Olivia; yeni elbise 1600 pound, teshir urunu 600 pound. Ikisi de 12 beden
Ola; yeni elbise 1490 pound, teshir urunu 600 pound. Teshir urunu olan 12 beden, yeni olan 14 beden.

Benim bedenim 8-10. Yani bunlardan herhangi birini alirsam daraltma yaptirmam gerekecek.

2. http://www.essensedesigns.com/stella-york/dresses/detail/5923

Ufak dukkana gittikten sonra, buyuk butikte bir randevum daha vardi. Ben ufak dukkanda kabarik etekli bir model begendigimi soyleyince onceki gelisimde denettiklerinden farkli elbiseler gostermeye basladilar. Ama yine tabii begendiklerimin cogu cok pahaliydi. En son, bu Stella'nin 5923 nolu gelinligini denedi. Rengi cok hos, hafif bir pembelik var. Siluet olarak da Olivia'yla ayni gibiler. Yani model olarak begendim, yaka acikligi, sirt detayi, vs. Yalniz bu gelinligin ust tarafinda kullanilmis olan dantel bana biraz ucuz gorunuyor gibi geldi. Bir de, Olivia'nin eteklerinde ust tarafin devami olarak asagilara parca parca uygulanmis danteller var. Stella'danin etekleri duz tul. Daha basit duruyor. Ama fiyat acisindan avantajli; eger hemen siparis verirsem, kendi bedenimde yeni elbise siparis edecekler, 10 hafta icinde gelmis olacak. Fiyati 1100 pound.

Kucuk dukkan bugun kapali. Yarin bir gidip teshirdeki Olivia'ya bir daha bakmayi dusunuyorum. Eger cok goze batan bir defo yoksa teshirdekini alayim 600 pounda, ya da obur taraftaki Stella 5923 icin siparis vereyim diyorum. Siz ne dersiniz?

ben 2.modeli daha çok beğendim..illaki daraltma yapılacak, anladığım kadarıyla

ben ilkini beğendim ikincinin üst güzel ama bel kısmı garip geldi:26:

Ilk gelinlik daha güzel

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

2. cisi daha hoş özellikle sırt detayına bayıldım

2.Gelinlik daha hoş bence. Hangı sehır de evleneceksınız? Ağustosta dırek düğün zamanı mı geleceksınız, belki buradan bıl model seçip 1 provada tamamlatabılırsınız dıye söyluyorum.Mutlulukla kullanın.

Istanbul'da evlenecegiz (Sophia Cengelkoy). Su an Iskocya'dayim. Nikah islemleri icin Turkiye'ye geldikten sonra bir daha dugune kadar gelemeyecegim, o yuzden Turkiye'den bulabilecegimi dusunmuyorum. Daha dogrusu riskli; belki bulabilirim, ama bulamazsam dondugumde burada begendiklerimi alma sansim kalmayacak. Karar vermek ne zormus

canım bence 2.model çok daha güzel özellikle sırtına bayıldım.. benim düğünümde 31 ağustosta dikime verdim bence yetişir yapan yerler var yani nereye gelin geliceksin :26:

ben ilkini beğendim ikincinin üst güzel ama bel kısmı garip geldi:26:

Evet, belinde tasli isleme var. Keske onlar olmasaydi, acikcasi ayrica bir kemer takmayi tercih ederdim. Gerci o taslar da olmasa iyice sade olurdu; danteli de cok basit gorundugu icin. Etek de duz. Ama rengi cok guzel :)

bel kısmı düzeltilirse 2. güzel..
beli çok kalın gösteriyor manken üzerinde olmasına rağmen..
sanırım işlemesinden kaynaklanıyor..

Kesınlıkle zor sureç, ama sızın mesafeden oturu daha zor, 1.gelinlik bence hem daha zarif, hem daha duru. Kuafor falan nasıl ayarlayacaksınız burada yakınlarınız var mı ılgılenecek?

canım bence 2.model çok daha güzel özellikle sırtına bayıldım.. benim düğünümde 31 ağustosta dikime verdim bence yetişir yapan yerler var yani nereye gelin geliceksin :26:

Su an Iskocya'dayim, dugunden sonra da burada kalacagiz (damat da Iskoc). Sen nerede diktiriyorsun gelinligini? Nasil bir model, bir de fiyati ne kadar olacak?

bence kesinlikle 2.si çok güsel...ama beli daraltılarak oturtturulusa bel hatların meydana çıkcak ve daha da zarif duracaktır..

Kesınlıkle zor sureç, ama sızın mesafeden oturu daha zor, 1.gelinlik bence hem daha zarif, hem daha duru. Kuafor falan nasıl ayarlayacaksınız burada yakınlarınız var mı ılgılenecek?

Acikcasi hem mesafe, hem de zaman darligindan oturu cok stresliyim. Mesela dugun mekanini internette gordugum kadariyla, ve biraz da burada okudugum yorumlar sonucunda sectim (Sophia Cengelkoy). Annem gitti mekana, benim henuz gorme sansim olmadi. Umarim iyi cikar. Bunun haricinde, dedigin gibi, yuzuk, kuafor, davetiye, nikah sekeri, cicek, fotograf, vs. hic bir sey dusunmeye vaktimiz olmadi. Istanbul'dayken bunlari halletmeye calisacagiz. Istanbul Anadolu yakasinda, Erenkoy-Kadikoy civarinda kuafor-makyoz onerilerinize acigim yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…