• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Gelinliğimi seçemedim :( Bana nolur yardım edin... (resimli)

clkkklm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2012
48
0
36
Ankara
Arkadaşlar gelinliğim bu 2 modelden biri olcak tabi tesettürlüsü...ben daha karar vermedım önce bu kabarık olan modelı begendım hatta 6-7 aydır bır tek bu gelınlıge bakıyordum sonra bazıları cok kabarık fılan dedıler ama uzun boyluyum ve zayıfım 1.74 boyum yani modeli kaldırabılcegımı düşünüyorum kilomda 54...

Şimdi sorum şu ikiside çok ünlü bir markanın modeli...siz olsanız hangisini diktirirdiniz hangisi güzel ? sizce hangisini seçeyim diktireyim ?? (BU ARADA ŞATAFATI ÇOK SEVİYORUM :)

1.Gelinlik---Bu modellerin hepsi aynı gelinlik sadece farklı açılardan görünüşü...

$1 (4).jpg $1 (2).jpg $1 (1).jpg $1 (3).jpg

$1 (5).jpg $1 (6).jpg $1 (8).jpg

2.Gelinlik---bu modellerin hepsi aynı gelinlik sadece farklı açılardan görünüşü...

$2 (2).jpg $2 (1).jpg $2 (3).jpg $2 (4).jpg

Canım insanların ne dedigi onemli degilki
Dugunun omrunde bi kez yasayacagin cok ozel bi gun
Sen kendini nasil hayal etsinse oyle ol
Mesela ben eylulde evlencm satafati sevmiyrm en sadelere bakiyrm
Millet dio daa satafatli bak
Oyle giyip huzursz olamm ben hayalimdeki gelin olcam sende oyle yap
Kabarigi sevdiysn o oksun boyun kilonda uygun ztn

bende şatafatı çok severim ve en çok hoşuma gide 1. olan çook güzel :8::8::12::21:

Bence işlemeler gümüş değilde gelinliğin renginde olsa daha güzel olur
Şimdiden mutluluklar

bnmde 1.hoşuma gitti canım ama önemli oln snn beğenmen senin içne sinmesi inş.içine sineni giyersinnn Allah mutlu mesut giymeyi nasip etsin

2 dıyorum ama daha guzel modellerde bulabılrsın cnm

bence ikinciyi tercih etseniz daha iyi olur. 1.nin özellikle etek arkası tuhaf ve göz yorucu. her yerinden bir desen fışkırıyor gelinliğin. bu gelinliği giyerseniz çok az kişi yüzünüze bakar, herkes gelinliği anlamaya çalışır.

Beğenim 1. modelden yana ancak eteği pek sevmedim :26:
Ancak şunu belirteyim herşeyden tüm yorumlardan evvel nasıl bir gelin olmak istiyorsun
buna emin ol ve hayalindeki gibi bir gelin ol kimseden etkilenme canım:34:
İnsan gösterişli ve şatafatlı olacaksa eğer en iyi zaman kendi düğününden başka bir zaman olamaz:16:
Şimdiden mutluluklar..

Back