• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gelinliğimi satmak istiyorum

adyghe

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2011
100
34
103
İstanbul
arkadaşlar 36 bedene uygun, içinde bi miktarda payı var sanırım, daralttırmıştım.

ilgilenen olursa satmak istiyorum. 300 tl

$1.jpg $2.jpg

gelinliği halen satıyormusun acaba? yani modeli tam istediğim gibi ve fiyatıda çok cazip. siteyi kullanmaya yeni başladım. o yüzden nasıl bi sistemi var bilmiyorum. beden kısmı tutuyor ancak boyunuda yazarsan sevinirim. birde deformasyon varmı gelinlikte ne durumda olduğunu merak ediyorum. nerede yaşıyorsun acaba yani görme imkanımda olurmu?
ilgilenirsen sevinirim.

merhaba
gelinlik hala satılık.
boyunu net olarak bilmiyorum ama akşam ölçer yazarım.
kaba bir tahminle 180 fln olmalı ön tarafı yani kısa tarafı. arkası kısa bi kuyruk zaten.
deformasyon yok. gayet temiz ve iyi durumda.

ben istanbul- avrupadayım. yakın bir yerdeysen deneme imkanın bile olabilir ;)

gelinliği halen satıyormusun acaba? yani modeli tam istediğim gibi ve fiyatıda çok cazip. siteyi kullanmaya yeni başladım. o yüzden nasıl bi sistemi var bilmiyorum. beden kısmı tutuyor ancak boyunuda yazarsan sevinirim. birde deformasyon varmı gelinlikte ne durumda olduğunu merak ediyorum. nerede yaşıyorsun acaba yani görme imkanımda olurmu?
ilgilenirsen sevinirim.

sabah cvp yazarken 180 demiştim boyu için. elbette kendi boyumu dahil ederek. gelinliğin göğüs üstü(arası değil) ile ön tarafı 140 cm.
benim boyum 160. topuklu fln giyince biraz da yerde sürünüyo elbette. o nedenle 180 demiştim.
net ölçü 140. bilginiz olsun

*Fatih Ümit gelinlikte hazırlanmıştır. Dilek modeli Sıfır fiyatı ( sorulabilir ) 2800TLdir.

*Giyildikten sonra kuru temizleme yapıldı çiçeği, duvağı, iğneliğine kadar herşeyi hasarsız duruyor.

*Renk : Beyaz

*Etek tül araları simli parlaktır

*Çok kabarık / tarlatanı mevcuttur

*Ayakkabı 36nr 8cm topuklu kırık beyaz

*Kırmızı kuşak, eldiven ,tacı ve el çantasını da verebilirim

*Askılı olarak ta kullanılabilir

ÇOK TEMİZ SAKLANDI BİR TEK TAŞI BİLE DÜŞMEMİŞTİR.

GELİNLİK 34-36-38 BEDEN OLUP KENDİNDEN KORSELİDİR VE VÜCUDA TAM OTURUR.

*Ödeme : Kapıda / Havale
:54::16:

$img1405595799449.jpg
$img1405595846744.jpg

Back