• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Gelinliğimi diktiricek yer konusunda yardımm lütfenn

Çağteks gelinliği öneririm canım hiç bir sürprizle karşılaşmadım ne söyledilerse her şeyi yaptılar son derece saygılı ve güler yüzlü bir ekip çok profesyoneller.

Haftasonu kadıköy ve pendiği dolaşmayı düşünüyorum, bakalım içime sinen bir şey çıkacak mı?

Kadıköyde Maverada diktirdim ve dışarda aldıgım fiyatlardan cok daha uyguna diktirdim cok korkuyordum içime sinmeyecek diye cok endişeliydim kilolu oldugum için de ayrıca korkuyordum buraya resmini yüklemeyi bilmiyorum ama üzerimde gören herkes çok beğendi kesinlikle Mavera moda evine uğra derim ben .dilerim gönül rahatlıgıyla bulursun ben cok gezdim kimseye güvenemedim çok korkup çok stres oldum

Haftasonu kadıköy ve pendiği dolaşmayı düşünüyorum, bakalım içime sinen bir şey çıkacak mı?

Merhaba,

Öncelikle hayırlı olsun, heyecanlı bir dönem.. :)
Ben Kadıköy'de İlknur Modaevi'nde diktirdim gelinliğimi ve kına elbisemi. Gelinliğim hazır bir süredir, Haziran başında düğünüm ve gelinlikle ilgili aklıma takılan tek bir nokta yok. Kesinlikle tavsiye ediyorum İlknur Modaevi'ni...

Kolaylıklar..

Kartal da bir yer buldum gelinlik için. Dikime başlayacaklar. Mekana, gelinliklere ve ordaki bayanlara bayııldım. Çok içten ve samimiydiler. İçime sindi. ayrıca uygun bir fiyat verdiler gelinlik için.

kadıköy de nurbanu modaevinin gelinlikleri çok kaliteli ve güzel gerçekten ben orda diktirdim
birde yine kadıköyde iğne iplik moda evi diye bi yer var orayıda öneririm :51:

Back