- 14 Nisan 2021
- 304
- 167
- 53
- 27
- Konu Sahibi bademlicikolata
-
Eylülün sonuna doğru düğünüm var. Mağazadan bir model seçtim hazır dikim yapılıyor. Ancak şimdi karşıma daha çok içime sinen bir model çıktı. Mağazasa bu tarz bir model yoktu. Diğer provam düğünden bir ay önce. 1 ay varken gelinliğin üst kısmı tamamen değiştirebilir mi kızlar? Görsel ekliyorum..
Bu benim diktirdiğim model..
Eki Görüntüle 3283368
Bu da asıl içime sinen model…
Eki Görüntüle 3283369
Eki Görüntüle 3283370
Dikime geçildi ise sizden ekstra para isterler. Dikime geçilmediyse kendi modelleri olmadığı için ekstra para isterler.Eylülün sonuna doğru düğünüm var. Mağazadan bir model seçtim hazır dikim yapılıyor. Ancak şimdi karşıma daha çok içime sinen bir model çıktı. Mağazasa bu tarz bir model yoktu. Diğer provam düğünden bir ay önce. 1 ay varken gelinliğin üst kısmı tamamen değiştirebilir mi kızlar? Görsel ekliyorum..
Eki Görüntüle 3283368
Eki Görüntüle 3283369
Eki Görüntüle 3283370
Allah affetsin denir yahu:)Allah affetmesin ama 2.modeli pek beğenmedim
İkisi de güzel değil. Belinizi ince gösteren bişey secin. Ince beliniz belli ama malesef model bunu kapatmış. Etek kismi da hos degil üst de. 10 günde diktiler benimkini o kadar zor degil dikiyorlarEylülün sonuna doğru düğünüm var. Mağazadan bir model seçtim hazır dikim yapılıyor. Ancak şimdi karşıma daha çok içime sinen bir model çıktı. Mağazasa bu tarz bir model yoktu. Diğer provam düğünden bir ay önce. 1 ay varken gelinliğin üst kısmı tamamen değiştirebilir mi kızlar? Görsel ekliyorum..
Eki Görüntüle 3283368
Eki Görüntüle 3283369
Eki Görüntüle 3283370
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?