• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Gelinliğimi aldımm

MawidenKadin

Yoga teacher 🧘🏼‍♀️
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2012
1.957
410
163
37
Umarım beğenirsiniz kızlar.Provalarda bir kaç değişikli olacak.Tek omuza taşlardan zincir yaptırıcam Çağla Şıkelin gelinliğinde ki gibi.

Bunlarda gelin ayakkabılarım olacak :KK8:

Bu akşam ki eğlence için

$1353177933533.jpg $1353177933737.jpg

Bu da nikah için

$IMG-20121119-WA0000.jpg

Eklentiler

• $IMG-20121120-WA0002.jpg
    $IMG-20121120-WA0002.jpg
    47,6 KB · Görüntüleme: 196
Son düzenleme:
Eğlence ayakkabıların çok hoş gözüküyor gerçekten.
Gelinlik sana yakışmış. Allah mutluluğunuzu daim etsin. Evlendikten sonra da heyecanınız sürsün inşallah.
Hayırlısı olsun tatlım :16:

Gelinligin cok güzel canim, sana da cok yakismis.
Mutluluklar :16:

Ama ben topuksuz ayakkabilarda kaldim, nerden aldin ki onlari? Gercekten cok iyi düsünmüssün. Ben de istiyorum onlardan. :)

Çok beğendimmm.:nazar::nazar::nazar: Maşallah çok güzel bir gelin olmuşşsun.:16:

Bu arada kaç zamandır yazayım diyorum,unutuyorum.Düğünün erkene alınmasına çok sevindim.Hemencik kavuşacaksınız ne güzel.:17:

Mutluluğunuz daim olsun.:nazar:

şu sıralar gelinlik arayan biri olarak beğendim canm gelinliğini:34: Allah bir ömür boyu mutlu etsin:)

Ayakkabılar çok şeker :)
Gelinliğinide çok beğendim sende daha bi güzel duruyor.
Allah mutlu etsin...

Sana çok yakışmış gelinliğin modeli öenmli olan da o zaten bir ömür mutluluklar :16:

Facebook tan sipariş verdim canım.resimlerin üstünde yazan düğün nişan malzemeleri grubundan.

Facebook tan sipariş verdim canım.resimlerin üstünde yazan düğün nişan malzemeleri grubundan.

Eki Görüntüle 557822

Umarım beğenirsiniz kızlar.Provalarda bir kaç değişikli olacak.Tek omuza taşlardan zincir yaptırıcam Çağla Şıkelin gelinliğinde ki gibi.

Bunlarda gelin ayakkabılarım olacak :8:

Bu akşam ki eğlence için

Eki Görüntüle 557823 Eki Görüntüle 557824

Bu da nikah için

Eki Görüntüle 557825

Canım hepsi çok zevkli seçimler, bayıldım...
Allah mutlu etsin inşallah, Özellikle converselere bayıldım, ben de bakıcam dediğin yerden, arıyordum, ilham olduğun için teşekkürler.
Sevgiler,

Back