Gelinlik Modelleri Gelinliğimi aldım :)

MAŞALLAHHHH Rabbim nazardan saklasın çok güzel çok şahane.Toz pembe kuşakla daha guzel olacağını düşünüyorum çiçeğinide beyaz ve toz pembe ile hazırlatırsın fevkalade olur..

teşekkür ederimmm :) çok sevindim yaa yorumları okudukça :) bende çiçeği öyle düşündüm toz pembe kuşak olucak sanırım belki bi kaç resimde siyahla çekilirim

kabarik gelinliklerdense her zaman duz, sade ve gosterissizleri begenirim.

Ama bu cooook guzel!!! Mutlulukla giy!

Gosterisli olmasinin yaninda cok sade... :)

Bende sade olsun diye düşündüm hep kabarıklarıda çok seviyodum sonuç böyle oldu , yorumuna bakılırsa amacıma ulaşmışım :) çok teşekkür ederim cnmm

cnm çooook gzl, çoooook modern ve kuşak fikrine bayıldım harika bi seçim bnce pembe kuşak takarsan pembe ayakkabı gy fotolarda inanlmaz gzl çıkyo (bn pembe gydim :)çiçeğinde pembeli fuşyalı olur:)))) yorumlarn hepsini okuyamadım saçlarını nasıl yaptrcaksın

ayakkabımı aldım ama pembe değil :) çiçeğiyle uydururm artık saçlarımı sade bi topuz düşündüm böyle önlerinden gevsek olur biraz , sıkı sıkı bi topuz istemiyorum .. Saçlarım uzun açık olursada çok terlerim temmuz 13 de düğünüm .. Bakalım nasıl olcak

Maşallah, Allah nazarlardan saklasın.
Peri kızı gibi olmuşsun, çok yakışmış...
Mutlulukla giy inşallahhh...

çok teşekkür ederim mmmm:) toz pembeye doğru kayıyorum bende

Bence de toz pembesi olsun tatlım. Gelinliğini diktirdin mi yoksa mağazadan mı aldın? Özel olmazsa markasını öğrenebilir miyim? Çok kaliteli duruyor. Straplezi ilk defa yakıştırdığım kişisin biliyor musun Prenses eteğine de bayıldım. Maşallah diyorum

çok beğendim. ama pempe kuşak daha hoş olur diye düşünüyorum.

içine küçücük bile olsa nazar boncuğu tak.

çok şık olmuş mutlulukla giymek nasip olsun, kuşak çok güzel ama arkadaşların dediği gibi pembe de olabilir ama kuşasızda çok güzel duracak ben bayıldım, sizede çok ama çok yakışmış mutluluklar.

kimse darılıp gücenmesin foruma gelinlik koyan arkadaşların çoğununkini beğenmemiştim şimdiye kadar... ama senin ki gerçekten benim zevkime hitap ediyor çok güzel bence çok tatlı :)) ben hiç kurdelesiz olsun desem :)) ne biliyim ben gelinlikte ikinci bir renk sevmiyorum tek renk olsa yada kurdele olacaksa o da beyaz olsa nasıl olurdu acaba?? :))

gelinliğimi diktirdim Fatih te Neslihan Platin moda evi var .. Orda bu modelden vardı , kumaşları , dantelleri ve dikimleri gerçekten diğerlerinden farklı duruyo tavsiye ederim .. Çokta ilgili insanlar .. Yalnız ben ilk heycanla çok fazla indirim yaptıramadım biraz daha ısrarcı biriyle gitmek lazım :) 2500 e mal oldu ..

açık saç aslında süper duruyo bn açık bırakmıştım resm varsa bu pcde eklerim bakarsn ama topuz yapcaksanda bnce duvağın braz yukardan olsun alttan taktrma

cnm yaa çok teşekkür ederim :) gelinlikçiye iki ikuşak yaptırdım bi de beyaz yap desem yeteeer diyebilir :) toz pembe bu kadar farklı durmıcaktır ama bi süre kuşaksız da durabilirim düğünde .. çıt çıtlı zaten bana kalmış :)

açık saç aslında süper duruyo bn açık bırakmıştım resm varsa bu pcde eklerim bakarsn ama topuz yapcaksanda bnce duvağın braz yukardan olsun alttan taktrma

duvağı dümdüz bi tül işleme filan yok onuda şelale modeli takıcam böyle yukarıdan akıyomuş gibi ..

Canım çok teşekkürler bilgi verdiğin için şuan değil ama ilerde çok işime yarayacak bu bilgi:) Açıkçası ben mağazadan aldın diye düşündüm çünkü her modaevinin harcı değil bu. Hakkını vermiş aldığı paranın da. Güle güle giy canım, mutluluk ve huzurla

çooookkk teşekkür ederm hayatım darısı hatta daha gzelleri sana inşallah:)) sende toplu yaptr o zamn bn topuzu fazla sevmedğim için böle yaptrdım ama bazılarına inanlmaz yakışıyo bnm çoğu seym pembeydi arabam ayakkabım çiçeğim düğün mekanı :))) tabi oynama faslına gelince ayakkabımı değiştrp converse gydm buarada 1 yıl oldu evleneli:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…