MAŞALLAHHHH Rabbim nazardan saklasın çok güzel çok şahane.Toz pembe kuşakla daha guzel olacağını düşünüyorum çiçeğinide beyaz ve toz pembe ile hazırlatırsın fevkalade olur..
kabarik gelinliklerdense her zaman duz, sade ve gosterissizleri begenirim.
Ama bu cooook guzel!!! Mutlulukla giy!
Gosterisli olmasinin yaninda cok sade... :)
cnm çooook gzl, çoooook modern ve kuşak fikrine bayıldım harika bi seçim bnce pembe kuşak takarsan pembe ayakkabı gy fotolarda inanlmaz gzl çıkyo (bn pembe gydim :)çiçeğinde pembeli fuşyalı olur:)))) yorumlarn hepsini okuyamadım saçlarını nasıl yaptrcaksın
Maşallah, Allah nazarlardan saklasın.
Peri kızı gibi olmuşsun, çok yakışmış...
Mutlulukla giy inşallahhh...
çok teşekkür ederim mmmm:) toz pembeye doğru kayıyorum bende
Bence de toz pembesi olsun tatlım. Gelinliğini diktirdin mi yoksa mağazadan mı aldın? Özel olmazsa markasını öğrenebilir miyim? Çok kaliteli duruyor. Straplezi ilk defa yakıştırdığım kişisin biliyor musunPrenses eteğine de bayıldım. Maşallah diyorum
ayakkabımı aldım ama pembe değil :) çiçeğiyle uydururm artık saçlarımı sade bi topuz düşündüm böyle önlerinden gevsek olur biraz , sıkı sıkı bi topuz istemiyorum .. Saçlarım uzun açık olursada çok terlerim temmuz 13 de düğünüm .. Bakalım nasıl olcak
kimse darılıp gücenmesin foruma gelinlik koyan arkadaşların çoğununkini beğenmemiştim şimdiye kadar... ama senin ki gerçekten benim zevkime hitap ediyor çok güzel bence çok tatlı :)) ben hiç kurdelesiz olsun desem :)) ne biliyim ben gelinlikte ikinci bir renk sevmiyorum tek renk olsa yada kurdele olacaksa o da beyaz olsa nasıl olurdu acaba?? :))
açık saç aslında süper duruyo bn açık bırakmıştım resm varsa bu pcde eklerim bakarsn ama topuz yapcaksanda bnce duvağın braz yukardan olsun alttan taktrma
gelinliğimi diktirdim Fatih te Neslihan Platin moda evi var .. Orda bu modelden vardı , kumaşları , dantelleri ve dikimleri gerçekten diğerlerinden farklı duruyo tavsiye ederim .. Çokta ilgili insanlar .. Yalnız ben ilk heycanla çok fazla indirim yaptıramadım biraz daha ısrarcı biriyle gitmek lazım :) 2500 e mal oldu ..
evet tepeden duvak aynen süper olur cnm bak bnm saçımı buydu bikaç resm ekliim :))
Eki Görüntüle 453333 Eki Görüntüle 453334 Eki Görüntüle 453335 Eki Görüntüle 453336 Eki Görüntüle 453337
yaa ne kadar güzel herşey , saçın,gelinliğin , arabanız bayıldımmm :) sende çok güzelsin . Ama benim saçım senin kadar gür değil , böyle yaptırsam bir saat içinde sönermaşallah bu arada resimler harika
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?