Gelinlik Modelleri Gelinliğimi ,aldım haydi kızlar bir bakın nasıl sizce:)

bu gelinliği ben de denemiştim ama sonra biraz farklısını aysiradan aldım.. valla ben çok beğeniyorum bu tarz gelinlikleri kesinlikle daha asil ve onlarca yıl da geçse asla demode olmayacaklar zarif ve asil modeller, ilerde çocuklarımız fotoğraflara baktıklarında "anne bu ne ya!" demicekler :) buarada gelin çiçeği olarak ben de o tarz bişey arıyorum nefret ediyorum tülden simden kurdeleden.. kısacası çoook güzel bi gelinlik içine sine sine giy canım çok mutlu olalım

Amin canım herkesin dilediği gibi olsun güzel heyecanlar bunlar bende bu tarz sade asil gelinlikleri beğeniyorum aysira pierre cardin gelinlik kesimlerini begeniyorum pronovias da da denedim oleg cassini de hic biri içime sinmedi bende tüllü el çiçeği sevmiyorum sade canlı güller olmalı :) gönülden mutluluklar diliyorum sana ve tüm bu heyecanı yaşayanlara :)

gerçekten zarif ve sade bir gelinlik ..
güle güle giy tatlımm masallahhhhhh .. :123:

Çok güzel bir gelinlik =) ben sevmiyorum öyle kabarık ağır gelinlikleri, ne kadar sade o kadar rahat ve güzel güle güle giyin, denediğiniz üzerinize göre olmasa bile çok yakışmış =) düğün günü çok daha güzel olursunuz =)

Cok dogru katılıyorum tesekkur ederim sağolunn :)

Canım güle güle giy güzel ama abiye gibi durmuş birazz

Bende çok beğendim. saç makyaj derken daha farklı olacak tabi. Hayırlı olsun güle güle giyin

Cok tesekkur ederim her seyin sade ve şık olanı asil gelmiştir. Ayrıntılar ın güzellestirecegini düşünürüm katılıyorum fikirlerinize katılıyorum

Cok tesekkur ederim her seyin sade ve şık olanı asil gelmiştir. Ayrıntılar ın güzellestirecegini düşünürüm katılıyorum fikirlerinize katılıyorum

Rica ederim. Benim gelinliğimde çok sadeydi, hatta bir çok fotoda dümdüz çıkmış işlemeleri belli olmuyor :) Bir çok kişi sade, biraz daha taşlı olsaydı şöyle böyle dedi. Zevkimizin benzediği arkadaşlarımdan başka kimse beğenmedi ama ben kendimi gayet güzel hissettim. Süslü abartılı bir şey giysem pişman olacaktım zaten.

Kesınlıkle naif ve şık, bence gelinlik dediğin böyle olur, masal gibi çıkacagına eminim fotoğraflarda mutluluklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…