Tam olarak hangisi canım tahminim sol alt köşedeki :)) Çok güzel ben çok beğendimm maşallah :)) Ayrıca hayırlı olsunn :))
cok hos gercekten saclarıda topuz yaptırırsan harıka olur darısı basıma :)
gelinliğin hiçbir espirisi yok yani cidden çok sade ama zaten sade seviyorum demişşiniz ben daha kabarık gelinlkler sevdiğim için hoşuma gitmedi bide gögüs bölgesini ayarlarlar tabi hoş durmamış şimdiki haliyle... hayırlı olsun mutluluklar dilerim
ya pierre cardin, ya aysira bu gelinlik.. bende sade sevdiğim için beğendim. Genelde bu tip konu açılınca, hemen tıklıyorum
ama bakıyorum gelinlikler çok kötü, bişi yazmadan kapatıyorum.
velhasıl kelam, senin gelinliğini beğendim, güle güle iyi günlerde giy inşallah..
canım benim, hepsi aynı model aslında :) cok tesekkur ederim cok mu sade acaba
Hayır canım çok hoş gerçekten hem sade güzellik daha güzeldir :)) Ben beğendim gerçekten :))
evet pirre cardin bravo :) Teşekkür ederim uzun ve kısa duvakla birlikte kullanacagım fena durmadı cok tesekkur ederim:)
nişanı attım ama o gelinlikçileri gezmiş bulundum bir sefergelinlikte marka olmaz diyordum ama markalarda daha bir kaliteli duruyor sankim bee..
2.520'ydi bu gelinlik %30 indirimli hali. sen yeni aldın her halde kaça aldın?
canım hayırlısı olsun hakkındaindirimi yakalayamadım canım kararsızlıgımdan dolayı son ana kaldı.gelinlik+uzun duvak+kısa duvak+el çiçeği+tacı 3,200e aldık tanıdık vardı. sectiğim kısa duvak fiyatı 480 tl idi düz uzun duvak da 200 tl idi
hayırlısı olsun canım, kısmet..
bence sende indirimli almışsın. çünkü gelinliğin normal fiyatı 3.600 tl. pierre cardin'in en kötü yanı duvak vs. ayrıca ücretli. kısa duvak veriyorlar da o da sade duvak oluyor. ben dantelli istediğimden beni hiç memnun etmemişti.
aralık'a kadar alın mutlaka indirim bitiyor demişlerdi, vay üçkağıtçılar vaay
Pierre Cardin olduğunu hemen anladım nerden dersen deneme kabininden :)
Onlarca kez girip çıkıp denediğim için gözüme tanıdık geldi hemen.
Bence gelinlik cok cok hoş sade ama cok sık olmuş , yakışmış güle güle giymek nasip olur inşallah ..
Çok sagol canım bu arada
Denemesi bile keyifli dimi :)
Denemesi de keyifli o özel günde giymesi de keyifli canım :)
Ben gelinliğimin yakasını biraz yukarı aldırdım bu arada oynarken zorluk çekmemek için hiç oram buram gözüktü mı telaşım olmadı tavsiye ederim :)
Haftaya provam var ayarlamalar yapılacak bakalım nasıl olacak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?