• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Gelinliğimi ,aldım haydi kızlar bir bakın nasıl sizce:)

yesil_ela

Guru
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2010
1.271
2.354
263
36
Aylardır o gelinlikçi senin bu gelinlikci benim gezdim denedim aklım karıştı falan derken düğünüme 1,5 ay kala hele sukur gelinligimi aldım. cok abartılı gelinlik sevmiyorum tarzm da sadedir zaten sizce nasıl

Eklentiler

• $IMG_5069[1].jpg
    $IMG_5069[1].jpg
    26,8 KB · Görüntüleme: 424
  • $IMG_5420[1].jpg
    $IMG_5420[1].jpg
    25,4 KB · Görüntüleme: 379
  • $148904508b8g.jpg
    $148904508b8g.jpg
    19,8 KB · Görüntüleme: 1.130
  • $148904508tfh.jpg
    $148904508tfh.jpg
    19,8 KB · Görüntüleme: 346
  • $148904508cvo.jpg
    $148904508cvo.jpg
    31,3 KB · Görüntüleme: 2.137
Son düzenleyen: Moderatör:
cok hos gercekten saclarıda topuz yaptırırsan harıka olur darısı basıma :)

gelinliğin hiçbir espirisi yok yani cidden çok sade ama zaten sade seviyorum demişşiniz ben daha kabarık gelinlkler sevdiğim için hoşuma gitmedi bide gögüs bölgesini ayarlarlar tabi hoş durmamış şimdiki haliyle... hayırlı olsun mutluluklar dilerim :34:

ya pierre cardin, ya aysira bu gelinlik.. bende sade sevdiğim için beğendim. Genelde bu tip konu açılınca, hemen tıklıyorum:1:
ama bakıyorum gelinlikler çok kötü, bişi yazmadan kapatıyorum.
velhasıl kelam, senin gelinliğini beğendim, güle güle iyi günlerde giy inşallah..

gelinliğin hiçbir espirisi yok yani cidden çok sade ama zaten sade seviyorum demişşiniz ben daha kabarık gelinlkler sevdiğim için hoşuma gitmedi bide gögüs bölgesini ayarlarlar tabi hoş durmamış şimdiki haliyle... hayırlı olsun mutluluklar dilerim :34:

kabarık gelinlikler yapay geliyor bana yanı benım fikrim cok kabarıklıktan yana degil.gelinlik 38 beden 36 bedeni gelecek tam oturmus olur sanırım.:1:teşekkür ederim.

ya pierre cardin, ya aysira bu gelinlik.. bende sade sevdiğim için beğendim. Genelde bu tip konu açılınca, hemen tıklıyorum:1:
ama bakıyorum gelinlikler çok kötü, bişi yazmadan kapatıyorum.
velhasıl kelam, senin gelinliğini beğendim, güle güle iyi günlerde giy inşallah..

evet pirre cardin bravo :) Teşekkür ederim uzun ve kısa duvakla birlikte kullanacagım fena durmadı cok tesekkur ederim:54::)

evet pirre cardin bravo :) Teşekkür ederim uzun ve kısa duvakla birlikte kullanacagım fena durmadı cok tesekkur ederim:54::)

nişanı attım ama o gelinlikçileri gezmiş bulundum bir sefer:1: gelinlikte marka olmaz diyordum ama markalarda daha bir kaliteli duruyor sankim bee..
2.520'ydi bu gelinlik %30 indirimli hali. sen yeni aldın her halde kaça aldın?

nişanı attım ama o gelinlikçileri gezmiş bulundum bir sefer:1: gelinlikte marka olmaz diyordum ama markalarda daha bir kaliteli duruyor sankim bee..
2.520'ydi bu gelinlik %30 indirimli hali. sen yeni aldın her halde kaça aldın?

canım hayırlısı olsun hakkında:( indirimi yakalayamadım canım kararsızlıgımdan dolayı son ana kaldı.gelinlik+uzun duvak+kısa duvak+el çiçeği+tacı 3,200e aldık tanıdık vardı. sectiğim kısa duvak fiyatı 480 tl idi düz uzun duvak da 200 tl idi

Son düzenleyen: Moderatör:
Pierre Cardin olduğunu hemen anladım nerden dersen deneme kabininden :)

Onlarca kez girip çıkıp denediğim için gözüme tanıdık geldi hemen.

Bence gelinlik cok cok hoş sade ama cok sık olmuş , yakışmış güle güle giymek nasip olur inşallah ..

canım hayırlısı olsun hakkında:( indirimi yakalayamadım canım kararsızlıgımdan dolayı son ana kaldı.gelinlik+uzun duvak+kısa duvak+el çiçeği+tacı 3,200e aldık tanıdık vardı. sectiğim kısa duvak fiyatı 480 tl idi düz uzun duvak da 200 tl idi

hayırlısı olsun canım, kısmet..
bence sende indirimli almışsın. çünkü gelinliğin normal fiyatı 3.600 tl. pierre cardin'in en kötü yanı duvak vs. ayrıca ücretli. kısa duvak veriyorlar da o da sade duvak oluyor. ben dantelli istediğimden beni hiç memnun etmemişti.
aralık'a kadar alın mutlaka indirim bitiyor demişlerdi, vay üçkağıtçılar vaay:1:

hayırlısı olsun canım, kısmet..
bence sende indirimli almışsın. çünkü gelinliğin normal fiyatı 3.600 tl. pierre cardin'in en kötü yanı duvak vs. ayrıca ücretli. kısa duvak veriyorlar da o da sade duvak oluyor. ben dantelli istediğimden beni hiç memnun etmemişti.
aralık'a kadar alın mutlaka indirim bitiyor demişlerdi, vay üçkağıtçılar vaay:1:

Evet sadece gelinlik 3600 dü 2 duvak biri düz diğeri dantel güpür 4280 di tac el çiçeği derken 4500 tl fiyat cıktı ama tanıdık çalıştığı için 3200 e anlaştık indirim bitmişti aslında şansımıza işte :)

Pierre Cardin olduğunu hemen anladım nerden dersen deneme kabininden :)

Onlarca kez girip çıkıp denediğim için gözüme tanıdık geldi hemen.

Bence gelinlik cok cok hoş sade ama cok sık olmuş , yakışmış güle güle giymek nasip olur inşallah ..

Çok sagol canım bu arada
Denemesi bile keyifli dimi :)

Çok sagol canım bu arada
Denemesi bile keyifli dimi :)

Denemesi de keyifli o özel günde giymesi de keyifli canım :)
Ben gelinliğimin yakasını biraz yukarı aldırdım bu arada oynarken zorluk çekmemek için hiç oram buram gözüktü mı telaşım olmadı tavsiye ederim :)

Denemesi de keyifli o özel günde giymesi de keyifli canım :)
Ben gelinliğimin yakasını biraz yukarı aldırdım bu arada oynarken zorluk çekmemek için hiç oram buram gözüktü mı telaşım olmadı tavsiye ederim :)

Haftaya provam var ayarlamalar yapılacak bakalım nasıl olacak :)

Back