Gelinlik Modelleri gelinliğime yorum yaparmısınız

sebdicek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2010
2.045
12
66
Ankara
kızlar burda gordugunuz drape tulden ama benımkı dantel drape
etegın basladıgı yerde kemer gıbı guller var
kuyruklu ve duvagı yere kadar nasıl buldunuz

Eklentiler

• $Fotoğraf1740.jpg
    47,3 KB · Görüntüleme: 66
mmmmm ben çok beğendim bütün olarak ama fikrimi söyliyimm göğüsteki gülü sevmedimm :))) sade dursa daha hoş olur sanki ama ben biraz daha sade sevdiğim için üst kısımları, kötü değil yani :))

Bende gülü sevmedim ama onun dısında begendim..

Önemli olan senin beğenmen tabiki kırılma ama açıkçası ben pek beğenmedim göğüs kısmındaki gülü ve eteğin fırfır tarzı olmasını

bencede senin beğenmen önemli ama daha taşlı şeyler de düşünebilirsiniz bende uzun zamandır araştırıyorum daha karar vermiş değilim ne kadara aldınız çok pahalı gelinlikler ...

bencede senin beğenmen önemli ama daha taşlı şeyler de düşünebilirsiniz bende uzun zamandır araştırıyorum daha karar vermiş değilim ne kadara aldınız çok pahalı gelinlikler ...

2500 dedı canım 1750ye dıktırıyorum uzerımde daha guzel duruyor ılk gordugum gelınlıktı bı dahada hıc bıryere bakmadım

eteğini beğendim ama etek zaten hareketli, o gül fazlalık olmuş ama tabi önemli olan senin beğenmen :)) allah telli duvaklı giymeyi nasib etsin :)

Gul bıraz fazla olmus acıkcası altkısım zaten hareketlı ustte ayrıntıya hıc gerek yokmus ama gelınlıgın benımkıne benzıyor benım tarzım

çok zarif bir model inşaallah hayırlı olsun herşey gönlünüzce olsun ne kadar heyecan verici şeyler dimi benim düğünümde rabbim nasip ederse haziranda mutlu olun ömür boyu inşaallah ..

gelinlik çok güzel ama gögüsteki gül dikkati dağıtıyor o olmasa direkt gerdanın daha ön plana çıkar ve çok daha hoş olur diye düşünüyorum

arkadaslar yorumlarınız ıcın tesekkkur ederım benımde kafamı karıstırıyordu o gul hatta bugun tekrar gıttım nolcak bu guller dıye ama yukarıya dogru guller devam edecekmıs ıcıme sındı busefer cok sevımlı yakında ustumdekı duran halını gosterırım ınsallah

ben bu tarz etekleri sevmiyorum, ama sen seçimini bu yönde yaptığına göre içine sinmiştir muhakkak güle güle mutlulukla giy :))

bana ve canlı goren arkadaslarıma gelınlıgım cok sevımlı gelıyor ben elbette cok begendım begenmeyen arkadaslar yorumlarınız ıcın tesekkurler elestırıye acık oldugum ıcın koydum zaten resmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…