Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mmmmm ben çok beğendim bütün olarak ama fikrimi söyliyimm göğüsteki gülü sevmedimm :))) sade dursa daha hoş olur sanki ama ben biraz daha sade sevdiğim için üst kısımları, kötü değil yani :))
ama o gullerden etegın basladıgı yerdede var ayrıca guller yukarıya dogru kol olacak
Önemli olan senin beğenmen tabiki kırılma ama açıkçası ben pek beğenmedim göğüs kısmındaki gülü ve eteğin fırfır tarzı olmasını
ben de bunu önerecektim. bence o zaman güzel olur. Allah mesut etsin...
modadır belki ama benim için moda önemli değil göze hitap edip etmemesi önemli dediğim gibi önemli olan sizin begenmenizama o fırfırlar bu sene cok moda canım
bencede senin beğenmen önemli ama daha taşlı şeyler de düşünebilirsiniz bende uzun zamandır araştırıyorum daha karar vermiş değilim ne kadara aldınız çok pahalı gelinlikler ...
Aynı fikirdeyim mutluluklar dilerim :)Önemli olan senin beğenmen tabiki kırılma ama açıkçası ben pek beğenmedim göğüs kısmındaki gülü ve eteğin fırfır tarzı olmasını