• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri gelinliğime yorum istiyorummm kızlar

mutsuzperi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2012
966
341
73
Herkese selam altı aşırı kabarık tül prenses etek üstünü de yolladığım şekilde istiyorum sizce nasıl?fikir verirseniz çok sevinirim. $apartment-bling-cute-diamonds-expensive-Favim.com-248012.jpg

canım etegını pamuk prenses modelımı ıstıyorsun ?
Herkesın zevkı baska tabı ama ben prenses modelıne pek sıcak bakmıyorum bıraz düşük duruyor,belden kabarık duz tül daha hoş durur dıye dusunuyorum.

Merhaba,

Naçizane fikrim gelinliğe benzemeyecek bir seçim yapmışsınız. Şunu baştan söylemek isterim ki yazdıklarım sizin şahsınıza değil, bu tarz bir gelinlik anlayışına karşı çıkıyorum ben.

Kendimce bir değerlendirme yaparsam:

Beyaz mı? Değil

Kaliteli bir malzeme mi kullanılmış? Hayır. Tül bulabileceğiniz en ucuz ve sentetik kumaş türlerindendir. Taş desen, gelinlikçilerin öyle yüksek fiyatlara sattığına bakmayın. Gidin termahana Eminönü'nde, bu bedendeki taşları 50tlye alayım ben size. Zaten yapay ve sentetik bir malzeme...

İşçiliği yüksek mi, yani haute couture mü? Hayır. Gelinlik dikiminde taş işleme en kalifiye olmayan kişilere verebileceğiniz iştir. Ben bile taş işlerim. Tabi o taşlar işleme ise. Bu tarz bazı üstlerin silikon tabancasıyla yapıştırıldığını gördüm. Tül etek desen, birkaç kat tülü kloş kesimle kesip belde büzgü yaparak bedene tutturacaksın. Beğendiğiniz Vera Wang tasarımı gibi 12 kat tül kullanacak olsalar amenna da bu modeli nerede görsem en fazla 3-5 kat tül konmuş, kocaman bir tarlatanla servis edilmişti. Ayrıca yine model gereği tüllerin bedene birleştirilme noktasının bile yedirilmesi gerekmiyor, yani tül eteklerde olabilecek o zorluk da yok.

Masumiyeti simgeler mi? Hayır.

Biliyorum, Türk kızları olarak nedense parıltı gözümüzü alıyor. Ancak belirgin parlaklık aslında kaliteyi değil yapaylığı gösterir. Size çok somut iki örnek vereyim. Saf ipek bir satenle, en sentetik saten olan kristal bir sateni yan yana tutun. Bir de, gerçek, hakiki inciyle, bujiterilerden alacağımız sahte inciyi. Sahte ve yapay olanlar her zaman doğal olanlardan daha fazla parlarlar. Doğal yani nadir ve değerli olanlarda "cırıl cırıl" değil hafif bir parlaklık olur.

Ben şahsen, en özel günümde en parlayacağım şeyi değil, o özel güne yakışacak derecede iyi malzeme kullanılmış, zor ve uğraştırıcı bir dikim süreciyle hazırlanmış bir kıyafet giyinmek isterdim. Kendi açımdan bakınca bu paylaştığınız şekildeki gelinlikler günün anlam ve önemine yetersiz kalıyor sanki. Daha çok bir cocuğun partiye giderken giyeceği kostümlerin büyük bedeni gibi duruyor.

tabiki senin zevkin ama gelinliğin üstünü başka şekilde tasarlamalısın bence altı güzel ama üstü daha sadeleştirirsen hoş bişey ortaya çıkar diye düşünüyorum

Bunun kabarığını istiyosun sanırım :) $1434nudeaqua-31299515178.jpg $show_image_in_imgtag.jpg

Bence gelinlik için değil de nişanlık için daha güzel olabilir ama siz zaten prenses model gelinlik istiyor mussunuz biraz farklı şekilde hoş olabilir

arkadaşın zevki önemli bu durumda arkadaşlar o beğenerek seçmiş gelinliğini. yorumları o kadar sert yazmışsınız ki insanın oturup ağlayası geliyor o derece yani. biraz daha karşı taraftakini düşünerek yazarsak bence daha makul olur. herkesin zevk anlayışı aynı olmayabiliyor sonuçta ama bunu dile getirirken de gelinliği seçeni yerin dibine sokmanın anlamıda yok yani :1: . ama bende fikrimi söyleyeyim gelinlik gerçekten çok güzel ama sadece üzerindeki taşlar biraz fazla kaçıyor ve prenses model istiyorsun etek kısmını görmek lazım tatlım yoksa gelinlik muhteşem . bendde taşlı modellerden hoşlandığım için çok beğendim. ama dediğim gibi prenses model dediğimiz kabarıklığıyla ünlü gelinliktir. üstü bu kadar taşlı altı kabarık olursa biraz garip kaçabilir ama taşlarını biraz daha hafifletirsen müthiş bir şey çıkabilir ortaya kanısındayım . mutluluk la giymen dileğiyle cnm .

Hiç beğenmedim üstünü alt tarafının kabarıklığı tarif ettiğiniz gibi güzelde üstünü biraz sadeleştirin bence genede karar sizin tabi

Son düzenleme:
Genel hatları ile bence hoş... ama üst taraftaki taslar biraz küçültülebilir.
bence sunu da aklından çıkarma ne kadar çok tul ne kadar çok taş o kadar ağır gelinlik. düğün düşünüyosan eğer gecenin ilerleyen saatlerinde çoookk ağır gelmeye başlıyo uzerinde. öle normal elbise gibi de olmadığı için taşıması (dik oturmak, dik yürümek, şıkır şıkır oynamak...vs:) yoruyo insanı.

Back