Gelinlik Modelleri gelinliğime bir yorum??

Bende çoook begendimmm

Çok yakışmış bence

Bende böyle tek omuz ya da askılı istiyoom hadi hayırlısı

gelinliğin çok şık sade ve güzel ..Allah utandırmasın mutluluklar dilerim ...

gelinlik çok güzel miş allah mesut etsin, ama o elindeki çiçekle çanta olmayacak değil mi, gelinliğin asaletini bozmuş onlar

tek omuzları begenmıyordum ama sızın gelınlıgınızın ustu o kadar guzel ki hıc göze batmıyor o tek kol
güle güle giyin çok hoşmuş hangi modeldi bunun orjınali?

tek omuzları begenmıyordum ama sızın gelınlıgınızın ustu o kadar guzel ki hıc göze batmıyor o tek kol
güle güle giyin çok hoşmuş hangi modeldi bunun orjınali?

Orjinalini tekrar eklemeye çalıştım ama olmadı.diğer actıgım baslıkta var.ama bu gelinlikle alakası yok.andırıyo uzaktan sadece.göğüs kısmım daha asagıda olsaydı olabılırdı .zaten etek kısmıda tamamen değişti.inş sizinki çok daha güzel olur:)

Son düzenleme:
gelinlik çok güzel miş allah mesut etsin, ama o elindeki çiçekle çanta olmayacak değil mi, gelinliğin asaletini bozmuş onlar

Takı kesesini yanımda elimde gezdırırmıyom bılmıyom ama istemiyom.çiçekte onu sectim ama hatamı ettim renkli iistiyodum

Son düzenleme:
Gelinliğin çok güzel özellikle etek kısmı kabarık muhteşem ALLAHIM sana mutlu huzurlu sağlıklı çocuklu yuva nasip eylesin inşallah :)

Gelinliğin çok güzel özellikle etek kısmı kabarık muhteşem ALLAHIM sana mutlu huzurlu sağlıklı çocuklu yuva nasip eylesin inşallah :)

aminnn .inş mutlucuk bır yuvamız olurr.hersey bıtsınnn hemencecık.cok tşk ederım

Takı kesesini yanımda elimde gezdırırmıyom bılmıyom ama istemiyom.çiçekte onu sectim ama hatamı ettim renkli iistiyodum

bana sorarsan renkli pek olmmaış ya , yakından nasıl bilmiyorum ama kırık beyaz tonlarında bişey daha hoş olurdu sanki,

hiiiç kulp bulma tatlım,son derece harika..
eminim düğün fotolarında da harika görüneceksin^^

Zaten orijinaline pek benZemedi.yanı etegı tamamen farklı.boynum ve göğsüm arası çok mesafeli olmadığından üstüde istediğim gibi duramadı.amannnn bitsede kurtulsam ii kötü

gelınlıgı ılk aldıgın zamanlar boyle oluyor ben gelıp gectıkce bakıyordum burasında şu var orası aynı olmamıs sankı en az 10 kezde denedım evde ama ınan zamanla cok seveceksın cok guzel olmus cunku, gelınlık dedıgın sade taşsız olmalı prenses gıbı gostermelı ınsanı senınkıde oyle hıc aklın kalmasın

nazarım değmesın maşaallah senın gelınlıgınde muhtesem ozellıkle kına elbısen mukemmel .ben kınaya duz kırmızı abıye aldım .uzerıne kaftan alcam sadece.

nazarım değmesın maşaallah senın gelınlıgınde muhtesem ozellıkle kına elbısen mukemmel .ben kınaya duz kırmızı abıye aldım .uzerıne kaftan alcam sadece.

çok tşk ederım cnm ayakkabılarını nasıl alacaksın pekı

dugun ıcın aldım ayakkaıbımı platform kapalı burun sedeflı taslı ayakkaı.ayaklarım rahatsız oldugunda ucu acık yada rahatsızla yuruyemıyorum.kına ıcın almadım daha

Son düzenleme:
Allah mutlu etsin tamamına erdirsin
gelinliğin alt kısmı çok güzel çok begendım
ama ben de simetri takıntısı vardır üst kısım yarım omuz kıyafetleri pek begenmem o yüzden aynı tül askı diğer tarafta da olsaydı çok begenırdım :)
ama tabı bu benım görüşüm genel olarak çok hoş güle güle giy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…